İş İlanları

İşkur Aracılığıyla 3 Farklı Kadroda 4 Bin 956 Personel Alım İlanı Yer Alıyor! (Şoföri Güvenlik Görevlisi Çağrı Merkezi Personeli)

Türkiye geneli 81 şehirde faaliyet gösteren kamu kurumları ve özel sektör firmaları, yayımladıkları ilanlar ile işçi ve personel alımlarına devam ediyorlar. 

Özel sektör firmaları ve kamu kurumları Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımladıkları, şoför, güvenlik görevlisi ve çağrı merkezi müşteri temsilcisi alım ilanlarını haberimizde derledik. Söz konusu işçi ve personel alım ilanlarında yer alan tüm ayrıntıları haberimizde derledik.

İŞKUR ÜZERİNDEN YAYIMLANAN ŞOFÖR ALIM İLANLARI

Kadro Detayları

Özel sektör firmaları tarafından Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan şoför alım ilanlarında yer alan detaylara göre, firmalar 7 farklı şoför kadrosundan toplam 2263 personel alım ilanı yayımladılar. İlanlarda yer alan kadrolara ve alınacak personel sayısının dağılımı şu şekilde oldu. Kamyon Şoförü 108 kişi, Kamyonet Şoförü 37 kişi, Makam Şoförü 9 kişi, Servis Şoförü 8 kişi, Yolcu Taşıma Şoförü 321 kişi, Yük Taşıma Şoförü 1589 kişi, Tır-Çekici Şoförü 291 kişi.

Genel Şartlar

İşkur üzerinden yayımlanan şoför alım ilanlarında yer alan genel şartlarda, En az ilkokul mezunu olmak, başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak şartları yer alıyor.

İŞKUR ÜZERİNDEN YAYIMLANAN GÜVELİK GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Kadro Detayları

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları tarafından İşkur üzerinden yayımlanan güvenlik görevlisi alım ilanlarında, firmalar veya kurumlar 3 farklı alanda güvenlik görevlisi alımı yapıyorlar. Söz konusu güvenlik görevlisi alım ilanlarında yer alan kadrolar ve alım yapılacak personel sayısı detaylarında, Silahlı Güvenlik Görevlisi personel alım ilanında 66 kişilik kadro yer alırken silahsız güvenlik görevlisi alım ilanları kadrosunda 52 kişilik kadro yer aldı. Genel güvenlik görevlisi kadrolarında alım yapılacak personel sayısı ise 1923 olarak  açıklandı.

Genel Şartlar

Güvenlik görevlisi alım ilanlarında yer alan başvuru koşulları şu şekilde listelenmiştir. Firmalar tarafından talep edilen eğitim seviyesinden mezun olmak. (Çok sayıda firma bu şartta en az lise mezunu olma koşulu arıyor.), İlanda bildirilen yaş aralığında olmak. Takım çalışmasına yatkın olmak, firmalara göre silahlı ya da silahsız güvenlik sertifikasına sahip olmak, alım yapılacak illerde ikamet ediyor olmak, Eğer varsa, firmaların belirlediği özel şartları sağlamak.

İŞKUR ÜZERİNDEN YAYIMLANAN ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİ ALIM İLANI

Kadro Detayları

Türkiye geneli çok sayıda şehirde alım ilanı yer alan kadrolar arasında bulunan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alım ilanı detayları şu şekilde. İşkur üzerinden 1563 Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alım ilanı yayımlandı. Bu ilanların 539 özel sektör firmaları tarafından yayımlanırken 23 ilan Türkiye geneli faaliyet gösteren bankalar tarafından yayımlandı 

Genel Şartlar

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alım ilanları için açıklanan başvuru şartları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlgili eğitim seviyesinden mezun olmak, Düzgün bir diksiyona sahip olmak ve etkili iletişim kurabilmek, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, Bilgisayar ve office programlarını kullanabilmek ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak şartlarını taşımaları gerekiyor. maddeleri yer aldı. 

BAŞVURU SÜRECİ

İşkur üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında adayların dikkat etmeleri gereken bazı hususlar bulunuyor. Adaylar İşkur üzerinden yayımlanan ilanların detaylarını ancak kurumun internet adresine üye olduktan sonra görüntüleyebiliyorlar. Adaylar, İşkur’un internet sitesine üye olarak yukarıda kadrolarını ve başvuru koşullarını paylaştığımız personel alım ilanlarının detaylarını görüntüleyebilir ve ilana başvurularını yapabilirler. 

Bir Yorum

  1. Ben bir engelli vatadaşım ortaokul mezunuyum bir gelecem için işe ihtiyacım var ve kimseye ihtiycım olmasın ve bir iş bulamadım ingilenirseniz ço memnun olmalıyım