İş İlanları

İşkur Aracılığıyla 4 Bin 500 Büro Memuru Şoför ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılıyor

Özel sektör firmaları ve kamu kurumları Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinden yayımladıkları ilanlar ile işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyorlar. 

Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinden yayımlanan ilanlarda 81 farklı şehirde, çeşitli kadrolardan binlerce personel ve işçi alımına ilişkin ilan bulunuyor. 

Kamupersoneli.net olarak bu haberimizde, İşkur’un internet sayfası üzerinden alım yapılacağı ilan edilen Büro Memuru Şoför ve Güvenlik Görevlisi alım ilanlarını derledik. Söz konusu ilana dair tüm detaylar şu şekilde, 

ALIM YAPILACAK KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Onlarca özel sektör firması tarafından yayımlanan ilanlara göre, Türkiye geneli farklı şehirlerde 4 bin 500 civarında Büro Memuru Şoför ve Güvenlik Görevlisi alımı için ilan yayımlandı. Bu ilanlar çok sayıda özel sektör firması tarafından yayımlanan ilanlar olup tek bir ilan değildir. Ayrıca bu alımları İşkur gerçekleştirmiyor. Özel sektör firmaları bu alımları İşkur aracılığıyla yapıyor. 

Yukarıda alımlara ilişkin bilgiler verdiğimiz Büro Memuru Şoför ve Güvenlik Görevlisi kadrolarına yapılacak alımlarda adayların dikkat etmesi gereken hususları aşağıda aktarıyoruz.

2119 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI YAPILIYOR

Özel sektör firmaları Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımladıkları ilanlar ile 2119 Güvenlik Görevlisi alımı yapacaklarını duyurdular. Güvenlik Görevlisi alımları 3 farklı alanda yapılmakta olup alım yapılacak alanlara göre personel sayıları şu şekilde aktarılmıştır. 

2078 güvenlik görevlisi alım ilanıyla Genel Güvenlik Görevlisi alım ilanı en çok alım yapılan alan olurken Silahlı Güvenlik Görevlisi alımı için 36 ilan yayımlanmıştır. Güvenlik Görevlisi alım ilanlarında ayrıca Silahsız Güvenlik Görevlisi alımı için ise 15 ilan yayımlandı. 

1192 ŞOFÖR ALIM İLANI YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan şoför alım ilanlarına bakıldığında toplam 1192 şoför alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu alımlar ise 7 farklı alanda gerçekleştiriliyor.

Farklı alanlarda yayımlanan şoför alım ilanlarında ise , Kamyon Şoförü, Kamyonet Şoförü, Makam Şoförü, Servis Şoförü, Yolcu Taşıma Şoförü, Yük Taşıma Şoförü, Tır-Çekici Şoförü ve Otobüs Şoförü kadroları yer alıyor. 

1137 BÜRO MEMURU ALIMI YAPILIYOR

Özel sektör firmaları yayımladıkları ilanlarda bünyelerinde görevlendirmek adına 1137 Büro Memuru alım ilanı yayımladılar. Türkiye Geneli çok sayıda şehirde yapılacak alımlarda ise 3 farklı alanda Büro Memuru görevlendirilecek.

Büro Memuru alımları için yayımlanan ilanlarda, Dış Ticaret, İdari İşler ve Genel Büro Memuru kadrolarına alım yapılacağı duyurulurken bu alanların arasından yapılacak alımlarda en çok ilana sahip olan Genel Büro Memuru alımları oldu.

İŞKUR İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Özel sektör firmaları ve kamu kurumları Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinden yayımladıkları ilanlara başvuru yöntemini kendilerince belirliyorlar. Söz konusu ilanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar öncelikle kendilerine ait bilgileri girerek İşkur’un internet sayfasına üye olmaları gerekiyor.

Üyelik işlemlerini tamamlayan adaylar daha sonra sizlere verdiğimi bağlantılar aracılığıyla başvuru yapmak istedikleri kadroya ait ilanları görüntüleyebilirler. İlanlarda kendilerine uygun olan ilanı seçen adaylar, başvurularını ilana başvuru da bulun seçeneği üzerinden yapabilirler.