İş İlanları

İşkur Aracılığıyla 67 Danışma Memuru Alımı Yapılıyor (Lise, önlisans ve lisans mezunu)

2017 yılında devreye giren ve 2018 yılında da devam edeceği açıklanan istihdam teşvikleri nedeniyle çok sayıda firma personel alım ilanlarını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla adaylara duyuruyor. 

İşkur üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla paylaşıyoruz. 

Bu haberimizde de özel sektör firmaları tarafından yayımlanmış Danışma Memuru alım ilanlarına ilişkin detayları siz okuyucularımıza aktarıyoruz.

Söz konusu ilan tek bir kurum veya firma tarafından yayımlanan ilan olmayıp farklı özel sektör şirketleri tarafından yayımlanan ilanların derlemesidir. 

ALIM YAPILACAK KADROYA İLİŞKİN DETAYLAR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Danışma Memuru pozisyonu için 67 ilan yayımlandı. 

Bu ilanlara ise en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuruda bulunabilecekleri belirtildi. 

İlanda yer alan diğer başvuru koşullarını ise sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi Danışma Memuru alım ilanları Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden adaylara duyuruluyor ve bu ilanlar farklı kurumlar ile şirketler tarafından yayımlanıyor.

Bu ilanlara başvuruda bulunacak adaylar ilanın yayımlandığı firma tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlaması gerekiyor. 

İlanda yer alan genel başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. İlanda yer alan özel başvuru koşullarına ise haberimizin altında yer alan link sayesinde ulaşabilirsiniz. 

Türk vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

İLANLARA BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Danışma Memuru alım ilanlarına başvuru süreci devam etmekte olup ilana son başvuru tarihi her bir ilan için farklılık gösteriyor. 

İlana başvuruda bulunacak adaylar İşkur’un internet sitesine üye olduktan sonra aşağıda yer alan bağlantı ile Danışma Memuru alım ilanlarına ulaşabilir ve başvurularını yapabilirler. 

İlana ulaşmak için vermiş olduğumuz linki https://goo.gl/nvLs2o kopyalayın ve tarayıcınıza yapıştırın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA