İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla 799 Ofis Personeli Alımı İçin İlan Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında çok çeşitli kadrolar için alım ilanları bulunuyor. 

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu personel alım ilanlarını Kamupersoneli.net olarak sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımıza farklı kurum ve firmalar tarafından yayımlanan alım ilanlarını derledik. 

İşte o alım ilanlarına dair kadro detayları ve ilanlara başvuru sürecine dair bilinmesi gerekenler.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Türkiye İş Kurumu’nun iş ilanları sayfasında yayımlanan ofis içi personel alım ilanları 5 farklı kadroda yapılıyor. Buna göre alım yapılacak olan kadrolar ve alım yapılacak olan personel sayısına dair bilinmesi gerekenler şöyle,

İŞKUR aracılığıyla Sekreter kadrosu için 270, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) kadrosu için 187, Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı kadrosu için 167, Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı kadrosu için 74, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Elemanı kadrosu için 201 alım ilanı yayımlandı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Kadro detaylarına dair bilgiler verdiğimiz alım ilanlarına başvuru yapacak adayların firmaların talep ettiği başvuru koşullarına dikkat etmeleri gerekiyor. Bu koşullar firmadan firmaya ve kadrodan kadroya değişiyor. 

Türk vatandaşı olmak, Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, En az ilkokul mezunu olmak (bu koşul çoğu kurum ve firma tarafından farklı olarak belirlenir.), başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak. Bu şartların yanı sıra firmalar adaylardan eğitim şartı, sürücü belgesi şartı veya çalışma sistemi ile alakalı özel şartlar isteyebilirler.