İş İlanları

İşkur Aracılığıyla En Az Lise Mezunu 1444 Büro Memuru Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığıyla çok sayıda özel sektör firması ve kamu kurumuna personel ve işçi istihdamı devam ediyor. 

İşkur üzerinden devam eden personel alım ilanları arasında yer alan Büro Memur alım ilanlarında yer alan kadroları, adaylarda aranan genel şartlar ve diğer detayları haberimizde paylaşıyoruz. İşte detaylar,

3 FARKLI ALANDA ALIM YAPILIYOR

İşkur üzerinden yayımlanan Büro Memuru alım ilanlarına 3 alanda alım ilanları yayımlanıyor Büro Memuru alımına ilişkin alım yapılan alanlar arasında, Genel Büro Memuru, Dış Ticaret alanında Büro Memuru ve  İdari İşler alanında Büro Memuru yer alıyor. 

İşkur üzerinde yayımlanan bu alanlar arasında kadro dağılımı ise şu şekilde açıklanmıştır. Dış Ticaret alanında yayımlanan Büro Memuru alımına ilişkin 4 ilan yayımlanırken, Büro Memuru İdari İşler alanında 2 kişinin alımı yapılacağı açıklandı. Büro Memuru kadrosunda alım yapılacak en yüksek sayı ise Büro Memuru Genel kadrosunda oldu. Bu alanda, Türkiye İş Kurumu üzerinden 1138 ilan yayımlandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Kamupersoneli.net olarak, İşkur üzerinden yayımlanan Büro Memur alımlarında adaylarda aranan genel şartları derledik. Çok sayıda firma tarafından yayımlanan şartlar arasında ortak olan bu şartların yanı sıra firmalar Büro Memuru alımlarında bazı özel şartlarda arayabiliyorlar. Bu özel şartlar ise firmalara göre farklılık göstermekte olup çoğu zaman, yaş, ikamet, eğitim seviyesi ve kullanılan bilgisayar programları ile sahip olunan sertifikalar konusunda oluyor. 
Genel Şartlar,

Büro Memuru alımlarında aranan genel şartlar arasında, en az lise mezunu olmak,  18 yaşından büyük olmak ve firmaların belirlediği yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, diksiyonu düzgün olmak, MS Office programlarına hakim olmak, vardiyalı çalışma sistemini kabul etmek ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurmak ve yukarıda da belirttiğimiz gibi firmalar tarafından belirlenen özel şartları taşımak koşulları, yer alıyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan işçi ve personel alımları, kurumun internet sitesi aracılığıyla yapılıyor. Adaylar kurumun internet sayfasına üye olarak burada yayımlanan ilanlara ilişkin detayları görüntüleyebilir ve ilanlara başvurularını yapabilirler. 

İşkur üzerinden yayımlanan Büro Memuru alım ilanlarını görüntülemek için aşağıda vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz. 

https://goo.gl/Mgka6n

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Cunku torpilliler alinacagi icin uye olamiyoruz nedense oyun bunlar hep genclerin umutlariyla oynuyorlar yazik