İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla En Az Lise Mezunu Sağlık Personeli Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) internet adresi üzerinden özel sektör firmaları personel alım ilanları yayımlanıyor. Söz konusu yayımlanan ilanlara göre sağlık personeli acil tıp teknisyeni alımı yapan firmalar ve firmalar tarafından belirlenen geneş şartları sizler için derledik. İşte detaylar…

Konuyla alakalı olarak İŞKUR Genel Müdürlüğünün web adresinde farklı firmalardan 39 açık pozisyona sağlık personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Bu ilanlara göre istenilen şartları ve tüm detayları sizler için paylaşıyoruz.

BAŞVURUDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlara yönelik olarak acil tıp teknisyeni alımlarında Tercih olarak erkek ve DSP belgesi olması zorunluluğu gerekiyor. Söz konusu personel alım ilanlarında genel şart olarak vardiyalı çalışma saatlerine müsait, ekip çalışmasına ayak uydurabilen, en az lise mezunu, diksiyonu düzgün olmak şartlarına yer verilmiş durumda.

SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU DETAYLARI

Acil tıp teknisyeni personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar İŞKUR’un web adresine iş arayan kısmından kayıt yapmaları gerekiyor.

Söz konusu ilanın detayları için: https://goo.gl/ieF8z9 (Web adresini tarayıcınızın adres satırına kopyalayarak söz konusu ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. Benim halk eğitimden hasta kabul belgem var bende görev istiyorum illa torpilmi bulmamlazim iş istiyorum