İş İlanları

İşkur Aracılığıyla Sağlık, Gümrük ve Üretim Planlama Memuru Alımı Yapılıyor

Kamupersoneli.net olarak Devlet Personel Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu veya kurumların kendilerine ait internet siteleri üzerinden yayımladıkları personel alım ilanlarını anlık olarak aktarıyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza Türkiye İş Kurumu üzerinden bazı pozisyonlar için yayımlanan personel alım ilanlarını derledik. 

ALIM YAPILACAK KADROLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Türkiye İş Kurumu üzerinden 100 binden fazla personel alım ilanı yer alıyor. Bu ilanların bazıları devlete bağlı kurumlar tarafından yayımlanan memur personel alım ilanları olup bazı ilanlar ile özel sektör tarafından yayımlanan ilanlardan oluşmaktadır. 

İşkur üzerinden yayımlanan bu ilanlardan bazıları da, Sağlık Memuru, Gümrük Memuru ve Üretim Planlama Memuru pozisyonlarında yapılıyor. 

Yayımlanan ilanlara göre oluşan kadro detaylarına göre, Gümrük Memuru pozisyonu için 1 ilan, Sağlık Memuru pozisyonu için 3 ilan ve Üretim Planlama Memuru pozisyonu için ise 29 ilan bulunuyor. 

İLANLARA BAŞVURU KOŞULLARI

Sağlık Memuru, Gümrük Memuru ve Üretim Planlama Memuru kadrolarında görevlendirmek üzere yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların ilanı yayımlayan kurum veya firma tarafından belirlenen başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. 

Söz konusu bu başvuru koşulları yayımlanan her ilan ve unvanın gerekliliklerine göre belirlenmekte olup genel hatları itibariyle siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen ve alım yapılacağı ilan edilen unvanlara göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ilanı yayımlayan kurum veya firma tarafından belirlenen yaş aralığında olmak, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanı yayımlayan kurumlar tarafından özel şartları karşılamak

İŞKUR İLANLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını iki farklı yöntemle yapabilirler. Birinci yöntemde adaylar İşkur müdürlüklerine giderek yayımlanan ilanlara şahsen başvuruda bulunabilirler. Diğer yöntem de ise İşkur’un internet sitesine üye olan adaylar başvurularını elektronik olarak yapabilirler. 

Söz konusu ilanlara ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ilanlara ulaşabilirler. Aşağıda yer alan bağlantıya TIKLAYAN adaylar açılan sayfada yer alan Meslek yazan bölüme hangi pozisyon için başvuruda bulunacaksa o pozisyonun adını yazarak ilanlara ulaşabilirler. (Örneğin; Aşağıda yer alan bağlantıya TIKLAYIN ve açılan sayfada meslek adı ile arama yapılan bölüme Sağlık Memuru yazın ve Ara butonuna basın, böylece bu pozisyon için yayımlanan ilanları görüntüleyebilirsiniz.)

Bir Yorum