İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla Ülke Geneli En Az Lise Mezunu Sağlık Personeli Alımı Yapılıyor !

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden özel sektör firmaları ilanlarını yayımlıyorlar. Bu yayımlanan ilanlara göre sağlık personeli acil tıp teknisyeni alımı yapan firmaları ve firmalar tarafından belirlenen genel şartları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Konu ile ilgili olarak Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresinde 6 firma toplamda 10 acil tıp teknisyeni alımı için ilana çıktı. Bu ilanlara göre genel şartları ve tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

GENEL ŞARTLAR

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlara göre acil tıp teknisyeni alımlarında adaylarda “Tercihen Erkek ve DSP belgesi olmak, Vardiyalı çalışmaya müsait, ekip çalışmasına uygun olmak, en az lise mezunu olmak, Diksiyonu düzgün olmak” şartları aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

Acil tıp teknisyeni personel alım ilanlarına başvuru yapacak olan adyaların Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden iş arayan kısmından kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıt yaptıran adaylar “https://goo.gl/HVM7qQ” web adresini tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak ilanlarının detaylarına ulaşabilir ve ilanlara başvuru yapabilirler. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum