İş İlanları

İşkur Aracılığıyla Yayımlanan Büro, Danışma ve Üretim Planlama Memuru Alım İlanları

Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör firmaları yayımladıkları ilanlar ile kadrolarında eksik bulunan birimlerine personel alımı yapacaklarını duyuruyorlar. Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza İşkur üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarını belirli aralıklarla aktarıyoruz. 

Bu haberimizde de siz okuyucularımıza İşkur aracılığıyla yayımlanan Büro Memuru, Danışma Memuru ve Üretim Planlama Memuru alım ilanlarını topladık. 

Söz konusu bu pozisyonlar için yayımlanan personel alım ilanlarına dair tüm bilinmesi gereken noktaları sizlerle paylaşıyoruz. 

İŞKUR ÜZERİNDEN YAYIMLANAN PERSONEL ALIM İLANLARI

Türkiye iş Kurumu üzerinden yayımlanan Büro Memuru, Danışma Memuru ve Üretim Planlama Memuru alım ilanlarına dair kadro detayları şu şekilde,

Özel sektör firmaları ve kamu kurumları Türkiye İş Kurumu üzerinden 1145 Büro Memuru alım ilanı yayımladılar. İşkur üzerinden yayımlanan ilanlar arasında 57 Danışma Memuru alım ilanı bulunurken Üretim Planlama Memuru pozisyonuna 33 alım ilanı bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların, ilan metinlerinde yer alan başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. 

Adaylardan talep edilen bu koşullar tüm pozisyonlara başvuru yapacak adaylar tarafından genel başvuru koşulları ile alım yapılacak pozisyon için ilanı yayımlayan kurum tarafından belirlenen özel başvuru koşullarından oluşuyor. 

İlan metinlerinde yer alan bu koşullar genel olarak şöyle, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, alım yapılacak pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, bilgisayar Office programlarını kullanabilmek, ilanı yayımlayan kurum veya firma tarafından belirlenen yaş aralığında olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak, görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması, alım yapılacak ilde ikamet etmek ya da edebilecek olmak ve ilanı yayımlayan kurumlar tarafından özel şartları karşılamak.

BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Büro Memuru, Danışma Memuru ve Üretim Planlama Memuru alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını İşkur üzerinden yapacaklar. 

Adaylar ilanları görüntülemek için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilecekler. Bağlantıya tıklayan adaylar açılan sayfada yer alan alana hangi pozisyon için yayımlanan ilanları görüntülemek istiyorlarsa onun adını yazıp Ara butonuna basacaklar. 

Örneğin Büro Memuru alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar İşkur İş İlanları Arama sayfasında yer alan Meslek bölümüne Büro Memuru yazıp Ara butonuna basacaklar. Bu pozisyonda yayımlanan tüm ilanları görüntüleyen adaylar istedikleri ilana başvuru yapabilirler.