İş İlanları

İşkur Aracılığıyla Yayımlanan Büro ve Danışma Memuru Alım İlanları

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan işçi ve memur alımlarını belirli aralıklara aktarıyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza özel sektör firmaları ve kamu kurumları tarafından yayımlanan ve lise, önlisans, lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri ilanların yer aldığı Büro Memuru ve Danışma Memuru alım ilanlarını derledik.

Söz konusu alım ilanlarına dair başvuru koşullarını, ilanlara başvuruların nasıl yapılacağı ve diğer ayrıntıları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

KADROLARA DAİR DETAYLAR

İşkur üzerinden yayımlanan ilanlara dair detaylarda, Büro Memuru (Genel) kadrosu için 1100, Büro Memuru (İdari İşler) kadrosu için 19, Büro Memuru (Dış Ticaret) kadrosu için 6, Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı kadrosu için 117, Büro Yönetimi Elemanı kadrosu için 3 ve Danışma Memuru kadrosu için 49 alım ilanı bulunuyor. 

Haberimizde derlediğimiz bu ilanlar tek bir kurum ya da firma tarafından yayımlanan ilanlar değildir. Türkiye geneli faaliyet gösteren firma ve kurumlar tarafından yayımlanan tüm ilanların derlemesidir ve çoğu özel sektör firmalarınca yayımlanmıştır. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Danışma ve Büro Memuru alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar, ilanı yayımlayan firma veya kurum tarafından belirlenen tüm koşullara haiz olmaları gerekiyor. 

Söz konusu bu koşullar ilandan ilana farklılık göstermekte olup bu başvuru koşullarını siz okuyucularımıza genel hatlarıyla aşağıda aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, yayımlanan her ilan için ayrı ayrı belirlenen eğitim şartını sağlamak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, firmaların talep ettiği yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak, muaf tutulmak veya tecilli durumda olmak, görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmamak. Ayrıca varsa kurumlar tarafından belirlenen diğer özel koşulları sağlamak.

Bu şartların dışında kamu kurumları yayımladıkları ilanlarda adaylardan KPSS puanı talep edebilirler. 

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yukarıda kadro detaylarını ve başvuru koşullarına ilişkin ayrıntılar paylaştığımız personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını kurumun internet sayfası üzerinden elektronik olarak yapabilirler. Adayların başvurularını yapmaları için öncelikle Türkiye İş Kurumu’na üye olmaları gerekiyor. Üyelik işlemlerini tamamlayan adaylar aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ulaşabilirler. 

İlanlara Ulaşmak İçin; Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın ardından açılan sayfada yer alan ‘Meslek’ bölümüne hangi yayımlanan ilanları görüntülemek istiyorsanız o pozisyonun ismini yazıp, ara butonuna basın, örneğin; İş ilanları sayfasında Meslek yazan kısma Danışma Memuru yazıp aratırsanız Danışma Memuru pozisyonunda yayımlanan ilanları görüntüleyebilirsiniz.