İş İlanları

İŞKUR iş ilanları! Sağlık hizmetleri personel alımı..

İŞKUR’da 28 Nisan 2019 tarih olarak personel, işçi ve memur alımı ile ilgili toplamda 59.119 açık iş ilanları bulunmakta olup bu açık bulunan iş ilanları kapsamında toplamda 120 binden fazla kişeye iş isdihdamı hedeflenmektedir. İŞKUR, tüm türkiye geneli olarak yüzlerce sektörden binlerce kişiye iş isdihdamı sağlamayı hedeflemekle birlikte, iş veren ile çalışanı tek adreste buluşturan Türkiye’nin tek resmi sitesidir. 

İŞKUR, istihdam seferberliğine yönelik her gün iş ilanları güncelemekte ve güncel tarih olarak şuan da 59.119 açık iş ilanları bulunmaktadır. 

Sağlık hizmetleri alanında binlerce kişiye iş istihdamı sağlayacak yüzlerce başvurusu devam eden iş ilanları bulunmaktadır. Bu iş ilanları arasında ambulans hizmet operasyonlarında görevlendirmek üzere yeni iş istihdamlarıda bulunmaktadır. Biz kamupersoneli.net olarak da İŞKUR’un en güncel yayınlanan iş ilanlarını sizler için yayınlamaktayız. 

İŞKUR, Ankara ilinde sağlık hizmetleri kapsamında, ambulans hizmet operasyonlarında görevlendirilecek 4 personel alımı ve 6 İlk ve Acil Yardım Teknikeri /Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri personel alımı yapacaktır. Acil tıp teknisyeni olarak çalışacak personellerin en az ortaöğretim mezunu olmaları ve sağlık sektöründe en az 2 yıl tecrübeli, ekip yönetimi konusunda tecrübeli, liderlik ruhuna sahip, sorumluluk bilinci gelişmiş, çözüm odaklı olmaları gerekmektedir. 

Personel alımı başvurusu 8 Mayıs 2019’da sona ermektedir. 

Aşağıda İŞKUR’un sağlık hizmetleri kapsamında yayınlanan ambulans hizmet operasyonları ile ilgili iş ilanlarına ait, başvuru yapabilmeniz veya başvuru şartlarını öğrenebilmeniz için linkler bulunmaktadır. 
İlgili linki kopyalayıp aratınız. Açılan sayfadan e-devlet şifresinizi kullanarak başvuruda bulunabilirsiniz. 

AMBULANS HİZMET OPERASYONLARINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE ÇÖZÜM ODAKLI EKİP YÖNETİCİSİ (ATT PARAMEDİK MESUL MÜDÜR) PERSONEL ALIMI BAŞVURU LİNKİ

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004924971&isyeriTuru=%C3%96zel&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004924971&isyeriTuru=%C3%96zel

İlk ve Acil Yardım Teknikeri /Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri personel alımı 

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx