İş İlanları

İŞKUR tarafından Kamu kurumlarına KPSS’siz en az ilköğretim mezunu 270 personel alımı yapılacak

İŞKUR’da 24 resmi kurumun alım ilanları yayınlandı. Yayınlanan ilanlara, her bir ilanın son başvuru tarihi farklı olmak üzere bir hafta içinde 270 daimi personel alımı yapılacaktır. Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup, adaylardan KPSS şartı istenmemektedir. Ayrıca başvuru şartlarına uyma koşulu ile, iş başvurusunda bulunan her aday kura çekimine hak kazanacaktır.

İŞKUR’un kamu ilanları kategorisinde yayınlanmış ve halen başvurusu devam eden iş ilanlarına göre, en az ilköğretim mezunu vasıflı vasıfsız işçi alımı, satış personeli, temizlik personeli, şoför, aşçı ve daha birçok meslek gurubundan personel alımları yapılmaktadır. İŞKUR aracılığı ile kamu personeli alımı yapan kamu kurumlarına ait ilanlar aşağıda verilmiştir. İşte ayrıntılar…

1 – İLİÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

En az ilköğretim mezunu 4 işçi alımı

BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:

İliç Belediye Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere geçici statüde 4 adet Çöpçü mesleğinde işçi alımı yapılacaktır.

Başvuruda bulunacak olan adayların Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Çöp Toplama Eğitimi Sertifikasına sahip olması gerekmektedir.

Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan aday sayısı açık iş sayınının 4 katını geçmesi durumunda bu adaylar içerisinden noter kurası çekilecektir.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesine ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumumuzun ve talep sahibi kamu kurumunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, kurumumuza ve talep sahibi kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

Kurada isimleri çıkan kişilere, evrak teslim tarihi, sınav yeri ve zamanı talebi veren kamu kurumu tarafından bildirilecektir.

Talebe ilişkin ayrıntılı bilgi için 04467112003 (İLİÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞI) veya 0446 214 1961 (İŞKUR) nolu telefonlardan bilgi alınabilecektir.

2 – VEZİRHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

En az ilköğretim mezunu 2 Beton Parke ve Bordür Taşı Döşeme İşçisi alımı

17.09.2019 tarihinde saat 14:00’de Vezirhan Belediye Başkanlığı’nda kura çekilecektir. Kurada seçilenler 18.09.2019 tarihinde mülakata alınacaktır.

3 – BÜYÜKKABACA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

En az ilköğretim mezunu 1 Satış Danışmanı / Uzmanı(Lpg Satış Elemanı (Pompacı)) alımı

Başvuran adaylarda aranacak şartlar arasında;

1- İlköğretim mezunu olmak (Diploma ile Belgelendirmek)

2- Lpg Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Belgesi (Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı)

3- Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde elle taşıma belgesi (Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı)

İlana başvuru yapan adayların, istenilen belgeleri en geç 17.09.2019 günü saat 15:00’a kadar Büyükkabaca Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir.

4 – TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

En az ilköğretim mezunu 10 beden işçisi alımı

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

Adaylardan yapılan seçme (kura çekimi) ve değerlendirmeler (sınav) sonucu işe başlatılacak olanlar; Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) veya Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde BEDEN İŞÇİSİ (Hasta taşıma, temizlik, hastabakıcı, yemek dağıtım vb.) olarak çalıştırılacaktır.

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) ile Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi “Çok Tehlikeli” sınıfa mensup bir işyeridir. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında müracaat edecek işçi adaylarının işin niteliği ve çalışma ortamı dikkate alınarak asgari sağlık koşullarını taşıyıp taşımadığına ilişkin Sağlık Kurulu Raporları kontrol edilecek ve şartları taşımayanların tespiti halinde müracaatları kabul edilmeyecektir.

DİĞER ÖZEL HUSUSLAR

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 5.maddesinde yer alan;

1- Kamu kurum ve kuruluşlarında işçi olarak istihdam edileceklerde;

2-2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

3- 18 yaşını tamamlamış olmak,

4- Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak,

5- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar, cezası ertelenenler, koşullu salıverilenler, denetimli serbestlikten yararlananlardan eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

6- Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

7- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)

8- Kamu kurum ve kuruluşları kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.

9- Adayların, talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olması.

10- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

11- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılacaktır.

12- Tercih edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşıması.

Kura çekimi sonrasında sınava alınacak asıl adayların listesinde belirlenen adaylarından istenen tüm belgeler sınavdan önce sınav heyetince incelenecektir. Aranılan şartları taşımadığı belirlenen adaylar sınava alınmayacaktır.

Kamu kurum ve kuruluşlarının işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Kura çekimi 17 Eylül 2019 tarihinde saat:14.00’da Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi / Edirne adresinde noter huzurunda yapılacaktır.

Bilgilendirme işlemleri (aday listeleri, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular) Üniversitemiz (http:\pdb.trakya.edu.tr) internet sitesinde ilan edilecektir. İlan edilecek bu duyurular, tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adreslerine posta yoluyla ayrıca tebligat yapılmaz.

5 – SAVUR ÖĞRETMEN EVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ

En az ilköğretim mezunu 3 Aşçı yardımcısı alım ilanı

Mardin Nusaybin ilçesinde bulunan şubede de çalıştırılabilecektir.

Tüm ilanları görüntülemek için aşağıda belirtilen link alnını tıklayınız>

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

T.C vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak,

18 Yaşını doldurmuş olmak,

İŞKUR’a kayıtlı olmak,

Özel şartlar içerisinde belirtilen eğitim düzeyinde olmak ve bunu belgeleyebilmek,

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular size en yakın İŞKUR il/ilçe şube müdürlüklerine şahsen giderek veya altta belirttiğimiz link üzerinden, İŞKUR şubelerine gitmeden tüm iş ilanlarına bakabilir ve anında online başvuru yapabilirsiniz. Bunun için İŞKUR’a kayıtlı olmanız yeterlidir. Eğer İŞKUR’a kayıtlı iseniz, e-devlet şifrenizle ilgili iş ilanını tıkladığınızda, kaydınızı oluşturabileceğiniz sayfadan başvurunuzu kolayla yapabilirsiniz. Eğer İŞKUR’a kayıtlı değilseniz, aşağıda ‘’İŞKUR’a kayıt nasıl yapılır’’ başlıklı bilgilendirmemizden öğrenebilirsiniz.

NOT: Aşağıda ki linki tıkladıktan sonra, açılan sayfadan ‘’İşyeri Türü’’ kategorisinden ‘kamu’ işaretleyip sağ altta duran ara butonuna basınız

İŞKUR tarafından Kamu kurumlarına KPSS’siz en az ilköğretim mezunu 270 personel alımı yapılacak

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yukarıdaki linki tıkladığınızda karşınıza bu sayfa gelir. 

İŞKUR tarafından Kamu kurumlarına KPSS’siz en az ilköğretim mezunu 270 personel alımı yapılacak

İŞKUR tarafından Kamu kurumlarına KPSS’siz en az ilköğretim mezunu 270 personel alımı yapılacak

PEKİ İŞKUR’A KAYIT NASIL YAPILIR?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

KAYIT KOŞULLARI

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

Bir Yorum

  1. Allah kahretsin sizleri.hep ayni il hep ayni ilçeye işçi alımı yapılıyor. Yeter artik nereye ne kadar işçi alımı yapılıyor sa Türkiye geneli olarak hepimiz baş vuralim bu ikametgah şartı denen rezalet yüzünden hiçbir bir yere baş vuramiyorum. Yazık degilmi bizlere yazık degilmi bunca insana.

  2. Madem böyle bir imkan var neden bizler yararlanmıyoruz yaptığınız haksızlık bu