İş İlanları

İŞKUR tarafından Üniversite kadrosuna ilköğretim ve lise mezunu temizlik personeli alımı yapılacak!

Kamu üniversitelerinden Uşak Üniversitesi Rektörlüğü, Türkiye İş Kurumu sayfasında yer alan kamu iş ilanları kategorisinde yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Üniversite rektörlüğü, İŞKUR aracılığı ile en geç 25 Ekim 2019 tarihine kadar ilköğretim ve lise mezunu eğitim düzeylerinden toplamda 13 temizlik personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.

Ataması yapılan kadro ve pozisyonlar için 2(iki) aylık deneme süresi uygulanacak olup, İş sözleşmesi Uşak Üniversitesi Rektörlüğü tarafından deneme süresi içinde bildirim süresine gerek olmaksızın ve tazminatsız feshedilebilecektir.

Temizlik yapmaya engel bir durumu bulunmamak

Noter Kurası: 6 Kasım 2019 Saat 10:00 da Uşak Üniversitesi Bir Eylül Kampüsü/ Mustafa Kemal Paşa Amfisi

Noter Kurası Sonucu ilanı: usak.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.