İş İlanları

İşkur Üzerinde 313 Hasta Danışmanı ve Hasta Kayıt Kabul Görevlisi Alımı İçin İlan Bulunuyor

Bilindiği üzere İşkur üzerinden binlerce personel alım ilanı bulunuyor. Bu alım ilanların bir kısmı kamu kurumları tarafından yayımlanırken söz konusu ilanların büyük bir çoğunluğu ise özel sektör firmaları tarafından yayımlanıyor. 

Bu haberimizde siz ziyaretçilerimize Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ve adaylar tarafından yakından takip edilen Hasta Danışmanı ve Hasta Kabul Kayıt Görevlisi pozisyonları için yayımlanan ilanlara dair detayları paylaşıyoruz. 

KADRO DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında, Hasta Danışmanı pozisyonu için 185 alım ilanı bulunurken Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi pozisyonu için ise 128 alım ilanı yer alıyor. 

Bu kadroların dışında yine adaylar tarafından takip edilen pozisyonlardan olan, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı pozisyonu için 188, Hastane Hizmetlisi pozisyonu için 57, Hastane Yönetimi Ve Organizasyonu Meslek Elemanı pozisyonu için ise 50 alım ilanı bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Haberimizin başında belittiğimiz gibi söz konusu alım ilanlarının çoğu özel sektör firmalarınca yapılıyor. Bu alım ilanlarına başvuru yapacak adayların ise bu firmalar tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Kamupersoneli.net olarak sizlere bu başvuru koşullarını genel hatlarıyla aşağıda aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek, görevibi düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu üzerinnden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların öncelikle ilanları görüntümek için İşkur’un internet sitesine kendilerine dair bilgileri girerek üye olmaları gerekiyor. Üyelik işlemlerini tamamlayan adaylar aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak İşkur İş İlanları sayfasına ulaşacaklar. 

Açılan sayfada yer alan meslek bölümüne hangi kadrodan yayımlanan ilanlara bakmak istiyorlarsa o kadronun adını yazıp ara butonuna basacaklar. İlanlara ulaşan adaylar kendilerine uygun ilanları tek tek inceleyebilir ve elektronik olarak başvuru yapabilirler. (Örneğin: Meslek yazan kısma Hasta Danışmanı yazıp Ara butonuna basarsanız bu pozisyon için yayımlanan ilanlara ulaşırsınız)