İş İlanları

İşkur Üzerinde 64 Danışma Memuru Alımı İçin İlan Bulunuyor

Bilindiği üzere Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinde 130 binden fazla işçi ve personel alım ilanı bulunuyor. Yayımlanan bu ilanların büyük bir kısmı özel sektör firmaları tarafından yayımlanan ilanlardan oluşuyor. 

Bu haberimizde de siz okuyucularımıza çoğunluğu özel sektör firmalarınca yayımlanmış Danışma Memuru alım ilanlarını derledik. Söz konusu ilanlara dair tüm bilinmesi gerekenler şu şekilde,

KADRO DETAYLARI

İşkur üzerinden yayımlanan 64 Danışma memuru alım ilanı tek bir kurum ya da firma tarafından yayımlanan ilanlar olmayıp bu pozisyonda ilan yayımlayan firmaların ilanlarının derlemesidir. 

Bu kapsamda Türkiye İş Kurumu üzerinden lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği 64 Danışma Memuru alım ilanı bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Özel sektör firmaları veya kamu kurumları tarafından yayımlanan Danışma Memuru alım ilanlarına başvuru yapacak adayların dikkat etmeleri gereken bazı noktalar var. Adayların söz konusu kadro için belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor aksi takdirde ilanlara yapacakları başvurular geçersiz sayılacaktır. 

İlanı yayımlayan firma veya kurum tarafından belirlenen genel başvuru şartlarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Kadro detaylarını ve başvuru koşulları hakkında genel bilgileri paylaştığımız Danışma Memuru alım ilanlarına başvurular nasıl yapılacak?

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle kurumun internet sayfasına üye olması gerekiyor. Kendilerine ait ve çalışma durumlarına dair bilgiler kuruma bildiren adaylar daha sonra aşağıda bağlantıya tıklayarak bu pozisyon için yayımlanan ilanlara ulaşabilirler. İlanlara ulaşan adaylar kendilerine uygun ilanlara İşkur aracılığıyla başvuru yapabilirler?

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Danışma Memuru alım ilanlarına dair detaylar için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum