İş İlanları

İşkur Üzerinden 135 Bekçi Alımı İçin İlan Yayımlandı

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları İşkur üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel açıklarını gidermeye çalışıyorlar. 

Bu kapsamda siz okuyucularımıza Bekçi alımı için yayımlanan ilanlara dair detayları derledik. İşkur’un internet sayfasında yer alan Bekçi alımına dair detaylar şu şekilde;

135 BEKÇİ ALIMI İÇİN İLAN YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla 135 Bekçi alım ilanı bulunuyor. Bu ilanların büyük bir kısmı özel sektör firmaları tarafından yayımlanan ilanlardan oluşuyor. Ayrıca söz konusu bekçi alımları arasında, en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabilecekleri ilanlar bulunuyor. İlanlarda ayrıca İstanbul, Bursa, İzmir, Gaziantep, eskişehir, Ankara, Manisa, Antalya, Aydın, Düzce gibi şehirlerden alım yapılacağı bildirilirken bu şehirlerin dışında ülke geneli alım yapan firmalarda bulunuyor. 

BEKÇİ ALIMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu Bekçi alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları genel olarak şu şekilde; Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak.

Yukarıda siz okuyucularımıza aktardığımız genel koşulların dışında ilanı yayımlayan şirketler adaylardan özel şartlar talep edebilirler. Bu özel şartlara haberimizin altında yer alan bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

BAŞVURU SÜRECİ

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar, başvurularını İşkur aracılığıyla yapacaklar. Adaylar öncelikle aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla kendilerine uygun ilanları tespi edecekler. Daha sonra ilanda yer alan başvuru detaylarına göre şirketin belirlediği şekilde başvurularını yapacaklar. 

Bir Yorum

  1. Arkadaşlar nasıl baş vurur yapıyoruz bilgisi olan varmı bir netlik alsak