İş İlanları

İşkur Üzerinden 2263 Şoför Alımı Yapılıyor! (Makam, Yolcu, Yük Şoförü)

Kamu kurumları ve özel sektör firmalarının Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları farklı alanlar ile 2263 şoför alımı yapacaklarını duyurdular. 

Söz konusu ilanlarda yer alan kadrolar, kadrolara göre alım yapılacak personel sayısı adaylarda aranan genel şartlar ve diğer detayları siz ziyaretçilerimize haberimizde aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK ŞOFÖR KADROLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan şoför alım ilanlarında toplam 7 farklı kadrodan 2263 şoför alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu ilanlarda yer alan kadrolar ve kadrolara göre alım yapılacak personel sayısına ilişkin detayları aşağıda aktarıyoruz. 

Kadro Detayları,

Türkiye genelinde, İzmir, Adana, Isparta, Sakarya, Kocaeli, Gaziantep, Manisa, Kütahya İstanbul, Samsun, Ankara, Elazığ başta olmak üzere çok sayıda farklı illerde görevlendirilecek şoför alım ilanı kadroları şu şekilde, Kamyon Şoförü 108 kişi, Kamyonet Şoförü 37 kişi, Makam Şoförü 9 kişi, Servis Şoförü 8 kişi, Yolcu Taşıma Şoförü 321 kişi, Yük Taşıma Şoförü 1589 kişi, Tır-Çekici Şoförü 291 kişi.

İŞKUR ÜZERİNDEN YAYIMLANAN ŞOFÖR ALIM İLANLARINDA ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları tarafından İşkur aracılığıyla yayımlanan şoför alım ilanlarında adaylarda genel ve özel olmak iki farklı kategoride yayımlanan personel şartlarını taşımaları isteniyor. Yayımlanan bu şartlara ek olarak firmalar bünyesine katacakları şoför kadrosu personelinden kendi belirledikleri özel şartları taşımalarını da isteyebilirler. 

Genel Şartlar Arasında, 

En az ilkokul mezunu olmak, başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak şartları yer alıyor.

Özel Şartlar Arasında, 

Şoför alımlarında istenen özel şartlar genellikler firmalar tarafından belirlenen ve başvuru esnasında adaylara belirtilen şartlardır. Bu şartlar arasında, eğitim şartı, sürücü belgesi şartı veya çalışma sistemi ile alakalı şartlar yer alabilir. 

BAŞVURU SÜRECİ VE ŞEKLİ

İşkur aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarına başvurular, kurumun internet sitesi üzerinden yapılır. Bu iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar, Türkiye İş Kurumu’nun internet adresine üye olarak istedikleri ilanlara başvurularını yapabilirler. 

Yukarıda detaylarını aktardığımız ilanları görüntülemek ve kendinize uygun ilanlara başvuru yapmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz. 

https://goo.gl/Yu5MCt

Kamupersoneli.net – ANKARA

 

Bir Yorum

  1. Nsl basvurucaz ve okuyorum açık lise ağır vasıta ehliyetim var

  2. Nsl basvurucaz ve okuyorum açık lise ağır vasıta ehliyetim var

  3. 18 yıllık otobüs şöförlüğü yapıyorum iş arıyorum src2 piskoteknik belgeleri m mevcut

  4. Kamyon şöförüyüm c ehliyetim var ayrıca fortif belgesi ambülans şöförlü yaştim itfaiye şöförü iş arıyorum