İş İlanları

İşkur Üzerinden 3 Farklı Kadroda 4 Bin 850 Personel Alımı Yapılıyor!

Özel sektör firmaları, Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımlarına devam ediyorlar.

İşkur üzerinden yayımlanan  Büro Memuru, Güvenlik Görevlisi ve Şoför alım ilanlarını Kamupersoneli.net olarak siz ziyaretçilerimiz için haberimizde derledik.

ALIM YAPILAN KADROLAR

*  Büro Memuru, Güvenlik Görevlisi ve Şoför

GENEL ŞARTLAR

Büro Memuru kadrosu için genel şartlar;

*  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Firmalar tarafından talep edilen eğitim seviyesinden mezun olmak, MS Office programlarını iyi derece kullanabilmek, 18 yaşından büyük olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak veya tecilli olmak. Varsa kadrolara göre belirlenen özel şartları taşımak.

Güvenlik Görevlisi kadrosu için genel şartlar;

* En az lise ve dengi okul mezunu olmak, askerlikle ilişkisi bulunmamak ve vardiyalı çalışma sistemine engel durumu olmamak, takım çalışmasına yatkın olmak, seyahat engeli bulunmamak, firmalar tarafından talep edilen yaş aralığında olmak, alım yapılacak illerde ikamet eden veya edebilecek olan tecrübeli veya tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecekler.

Şoför kadrosu için genel şartlar;

* En az ilkokul mezunu olmak, başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak.,

BAŞVURU SÜRECİ

* Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Büro Memuru, Güvenlik Görevlisi ve Şoför alım ilanlarına başvuru süreci devam ediyor. Söz konusu kadrolarda yer alan ilanlara son başvuru tarihi ise ilanı yayımlanan firmalar tarafından belirlenmiş olup son başvuru tarihi her ilan için farklılık göstermektedir.