İş İlanları

İşkur Üzerinden 72 Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi Alımı İçin İlan Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar arasında 72 Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi alımı için ilan bulunuyor. 

Çoğunluğu özel sektöre bağlı sağlık kurumları tarafından yayımlanan personel alımları ise çok sayıda şehirde yapılıyor. İlanlara dair adayların bilmeleri gereken hususları aşağıda paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER VE ALIM YAPACAK KURUMLAR

İşkur aracılığıyla yayımladığı ilanlar ile Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi alımı yapacağını ilan eden kurumlardan bazıları şöyle; Biruni Üniversitesi, Medicana Hastane İşletmeciliği, Sultanbeyli Sağlık Hizmeti, Eren Sağlık Hizmetleri, Hayat Sağlık Tesisleri, Lokmanhekim Engürü Sağlık Hizmetleri, Marmaris Sağlık Hizmetleri, Saygı Hastanesi Sağlık Hizmetleri, Biruni Üniversitesi, Medicana Hastane İşletmeciliği, Sultanbeyli Sağlık Hizmeti, Eren Sağlık Hizmetleri, Hayat Sağlık Tesisleri, Lokmanhekim Engürü Sağlık Hizmetleri, Marmaris Sağlık Hizmetleri, Saygı Hastanesi Sağlık Hizmetleri, Yalova Uzmanlar.

Alım yapılacak şehirler arasında ise; İstanbul, Yalova, Ankara, Bursa, Muğla, Kocaeli bulunuyor. Lokmanhekim Engürü Sağlık Hizmetleri yayımladığı ilanında alımları ülke geneli olarak belirtmiş. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yukarıda sizlere aktardığımız şehirlerde bulunan kurumlarca yapılacak alım ilanlarına başvuru yapacak adayların personel alımı genel başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Sizlere aktardığımız bu şartların dışında ayrıca kurumlar özel şartlar talep edebilirler.

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Söz konusu ilanlara başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ilanlara ulaşabilirler. Adaylar, İşkur’un internet sitesine üye olarak söz konusu ilanlara dair tüm ayrıntıları görüntüleyebilir ve başvurularını kurumun talep ettiği şekilde yapabilirler. 

Bir Yorum