İş İlanları

İŞKUR Üzerinden Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Kadrosuna 1033 Personel Alımı Yapılacak!

Kamupersoneli.net olarak kamu kurumları ve özel sektör firmaları tarafından ilanları paylaşmaya devam ediyoruz.

Söz konusu bu haberimizde İŞKUR üzerinden yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri temsilicisi kadrosuna alınacak olan 1033 personel alımıyla alakalı olarak detayları derledik.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki link üzerinden İŞKUR’a giriş yapacaklar üye değillerse üye olacaklardır. Üye olduktan sonra aşağıdaki link üzerinden başvuru yapılabilecektir.

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN GENEL ŞARTLAR

Ayrıca bunun yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adayların bazı şartları sağlamaları gerekiyor.

Diğer yandan bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adayların bu şartlara haiz olmaları gerekiyor…

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Düzgün bir diksiyona sahip olmak ve etkili iletişim kurabilmek, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, ilanda yer alan eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanda en az lise mezunu olmak kaydıyla önlisans ve lisans mezunu adaylarında başvuru yapabileceği ilanlar yer alıyor), alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanmak” olarak belirtildi.

Bir Yorum