İş İlanları

İŞKUR Üzerinden En Az Lise Mezunu 1575 Çağrı Merkezi Personeli Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü istihdam seferberliğine destek veren önemli kurumların başında yer alıyor. İstihdam seferberliğine destek amacı ile İŞKUR üzerinden yeni ilanlar yayımlanıyor.

Buna göre Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre toplamda 1575 çağrı merkezi personeli alımı yapılıyor. Bu ilanlara en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecektir. Bu bağlamda genel şartlar ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlara başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki linke tıklayarak yapabileceklerdir. Adaylar linke tıkladıklarında İŞKUR üyelikleri yoksa online üyelik alarak başvuru yapacaklardır. Ancak daha önce olduysanız giriş yaparak ilanlara kolaylıkla başvuru yapabilir ve diğer detayları görüntüleyebilirsiniz.

GENEL ŞARTLAR

Bunun yanı sıra Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünden yayımlanan ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Düzgün bir diksiyona sahip olmak ve etkili iletişim kurabilmek, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, ilanda yer alan eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanda en az lise mezunu olmak kaydıyla önlisans ve lisans mezunu adaylarında başvuru yapabileceği ilanlar yer alıyor), alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanmak”