İş İlanları

İşkur Üzerinden Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu 1326 Büro Memuru Alım İlanı Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden özel sektör ve kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanlarla beraber çok sayıda personel alımı yapılıyor. Söz konusu kamu kurumları ve özel sektör firmaları tarafından 1326 Büro memuru alımı yapılacağı ifade edilirken ilanlara yönelik olarak tüm detayları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Peki Büro Memuru alım ilanlarına kimler başvuru yapabilir? Büro Memuru alm ilanlarıan başvurular ne zaman sona erecek işte detaylar…

1326 BÜRO MEMURU ALIM İLANI YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlaanan ilanlarlaa beraber farklı kadrolarda büro memmuru alımı ilanı yayımlandı. SSöz konusu kadrolar; Büro işçisi, büro memuru dış ticaret, büro memuru genel, büro memuru idari iler, büro yönetim elemanı, büro yönetimi ve sekkreterlik büro yönetimi ve yönetici asistanı kadrolarına 1326 büro memuru alımı yapılacağı ifade edildi.

Söz konusu ilanların kadro sayıları ve detayları hakkında net bilgi alabilmek için haberimizin alt kısmında yer alan “bağlantı” adresini kullanabilirsiniz.

BAŞVURUDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan Büro Memuru alım ilanlarına başvuru yapacak adaylarıa yönelik olarak kurumlar ve firmalar tarafından belirlenen şartlara haiz olmaları isteniliyor. Söz konusu genel başvuru şartları; Türk vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması, herhangi bir engel sorunu bulunmaması adaylardan istenen genel şartlar arasında yer almakta.

Diğer yandan belirtilen bu şartlara ek olarak her kurumun kendine ait olarak yayımladığı ilanlarda özel şartlar isteyebiliyor. Bu şartlar için ilanlara göre farklılık göstermesinden dolayı içerğinde vardiya şartı, belge şartı, sertifika şartı, ikamet şartı ve çalışma sistemleriyle alakalı olarak koşullara yer veriliyor. 

İŞKUR BÜRO MEMURU ALIM İLANLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan Büro Memuru personel alım ilanlarına yapılacak başvurular İŞKUR’un internet sitesi üzerinden yapılacak. İlanlara başvuru yapacak adayların öncelikle İŞKUR internet sitesine üye olmaları gerekmekte. Kendine ve çalışma durumlarına bağlı olarak üyelik koşulu sağlanıyor. Daha sonra üyeliğinizin tamamlanmasıyla beraber haberimizin alt kısmında sizlere verdiğimiz bağlantı adresiyle beraber ilana erişim sağlayabilirsiniz.

Söz konusu ilanın detayları için: https://goo.gl/uQMuSX (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak söz konusu ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA