İş İlanları

İŞKUR Üzerinden Uçak Kabin Memuru Alım İlanı Yayımlandı

İŞKUR İş İlanları Sayfasından Hostes (Uçak Kabin Memuru) pozisyonu için personel alımı yapılacağı ilan edildi. 

Hürküş Hava Yolları ve Gözen Havacılık firmaları tarafından yayımlanan personel alımlarında toplam Uçak Kabin Memuru alımı yapılacağı açıklandı. İlana başvuruda bulunacak adaylar için dikkat edilecek hususları sizlere aktarıyoruz. 

UÇAK KABİN MEMURU ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR aracılığıyla iki farklı firma tarafından yayımlanan Uçak Kabin Memuru alım ilanı için belirlenen başvuru koşullarını siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

İlanlara başvuru yapacak adayların En az lise veya dengi okul mezunu olması, 20 yaşından gün almış, tecrübesiz adaylar 34 yaşını; tecrübeli adaylar 38 yaşını aşmamış olan, Çok iyi derecede İngilizce lisanının yanısıra, tercihen Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, Flemenkçe, lisanlarından en az birini iyi derecede bilen, En az 1.60m / En fazla 1.80m boy ve orantılı kiloya sahip, Yüzme bilen, Kabin memuru üniforması giyildiğinde, görünür dövme, piercing, yara izi vb. bulunmayan, Uçuşa engel herhangi bir sağlık problemi bulunmayan adaylar başvuruda bulunabilecekler. 

İlanlara başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen bir diğer şart ise ikamet şartı. İki şirkette adaylardan Antalya’da ikamet etmelerini ya da edebilecek olmalarını istiyor. Tüm bu koşulları yerine getiren adaylar ilanlar için başvuruda bulunabilecek. 

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Hürküş Hava Yolları ve Gözen Havacılık firmaları tarafından yayımlanan Uçak Kabin Memuru alım ilanlarına başvurular İŞKUR aracılığıyla yapılacak. Adaylar öncelikle kendilerine ait bilgileri İŞKUR’un internet sayfasına yükleyerek İŞKUR’a üye olacaklar. Üyelik işlemlerini tamamlayan ve başvuru koşullarını sağlayan adaylar aşağıda verdiğimiz bağlantı üzerinden başvurularını yapabilecekler.