İş İlanları

İŞKUR’dan duyuru! İnegöl Belediyesi'ne 25 Eylül tarihine kadar daimi temizlik personeli, büro işçisi ve usta öğretici alımı yapılacaktır!

Türkiye İş Kurumu tarafından İnegöl Belediyesi’ne kadrolu personel alımı yapılacağı bildirildi. İŞKUR’un kurum dışı işçi alımı kategorisinde yayınlanan ilana göre; Bursa İnegöl Belediyesi 21-25.09.2019 tarihleri arasında 6 bayan temizlik personeli, 4 bayan ve 1 erkek büro işçisi alımı ve 7 bayan Usta öğreticisi alımı, toplamda ise 18 belediye personeli alımı yapılacağı bildirildi.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, emekli hakkını elde etmemiş olmak, son 5 yıl İnegöl ilçesinde ikamet ediyor olmak, kamu haklarından mahrum olmamak.

KADROLARA GÖRE İŞ BAŞVURUSU ŞARTLARI

Temizlik personeli alımı için;

En az iki yıl temizlik işlerinde iş deneyimi olmak.

Büro İşçisi Alımı İçin;

En az 2 yıl yaygın eğitim veren kurslar da büro işçisi olarak çalışmış olmak, Usta öğreticisi alımı için üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olarak, usta öğretici olma hakkına sahip olmak, Usta öğreticisi belgesine sahip olmak, Usta öğreticisi oryantasyon belgesine sahip olmak koşullarından en az birini sağlamak ve sahip olunan bu belgelerden herhangi biriyle en az 3 yıl Usta öğreticisi olarak yaygın eğitim veren kurslar da çalışmış olmak

BAŞVURU ADRESİ

Kemalpaşa Mahallesi Cuma Sokak No:9 İnegöl Belediyesi 5 mevsim Kültür ve Sanat Merkezi

İrtibat kişi; insan kaynaklarından Ozan Tan

Telefon 0224 713 19 90

GÖRÜŞME MÜLAKAT BİLGİLERİ

Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adaylara başvuru bitim tarihinden itibaren 1 gün içinde çağrı yapılacaktır.

Çalışma saatleri; 4857 sayılı iş kanuna göre işveren tarafından belirlenecektir BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Sabıka kaydı, öğrenim belgesi, ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı sureti, fotoğraflı CV

Resmi ilanı görüntülemek için burayı tıklayınız