İş İlanları

İŞKUR'dan ilkokul, lise ve önlisans mezunu 28 bin işçi alımı ilanları yayınlandı

Türkiye İş Kurumu haftanın başlaması ile birlikte ilk mesai saatlerinde yeni iş ilanları yayınladı. Kendi sayfasından duyurduğu bildirilere göre bu hafta çeşitli meslek guruplarından vasıflı-vasıfsız toplamda 28 bin işçi alımı yapacak. Özel kurumsal şirketlere ve bazı kamu kurumlarına daimi işçi alımı yapılacağını bildiren İŞKUR, her okur düzeyde ki kişilere iş imkanı olduğunu belirtti. Toplamda 67 şehrimizde yapılacak işçi alımları ile ilgili olarak yapılan açıklamada, en fazla beden işçisi, temizlik personeli, satış danışmanı ve güvenlik görevlisi meslek guruplarından alım yapılacağı söylendi. Bunun yanı sıra sanayi ve fabrikalarda da çeşitli nitelikte personel alımı ile ilgili yeni ilanlarda yayınlandı.

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurularınızı en yakın İŞKUR şubelerinden veya aşağıda belirtilen linkler üzerinden online olarak yapabilirsiniz. Bunun için İŞKUR’da kaydınızın bulunmuş olması yeterlidir. Ayrıca İŞKUR’a ön başvuruda bulunmadan önce tüm adayların belirtilen genel başvuru şartlarına uygun olması gerekir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1 – 18 yaşını doldurmuş olmak,

2 – İŞKUR’da işsiz olduğuna dair kaydı bulunmak, (İŞKUR’da kaydınız yoksa, aşağıda ‘’İŞKUR’a kayıt nasıl yapılır’’ başlığı ile sunulan bilgilerden yararlanabilirsiniz)

3 – Kamu haklarından mahrum olmamak (Herhangi bir suçtan hükümlü bulunmamak)

4 – Herhangi bir kurumdan emekli olmamak veya emekli olmaya hak kazanmamış olmak,

5 – İstenilen mezuniyet ve sertifika belgesini ibraz ediyor olabilmek,

Aşağıda İŞKUR’un güncel işçi alımı ile ilgili yayınlanan iş ilanları ve bu iş ilanlarına ait, başvuru yapabilmeniz veya başvuru şartlarını öğrenebilmeniz için linkler bulunmaktadır. Meslek isimlerinin üzerini tıklamanız yeterlidir. Meslek isimlerinin yayında belirtilen rakamlar, o meslek ile ilgili alınacak personel sayısını belirtmektedir.

Karşınıza gelen ekrandan bulunduğunuz ili seçerek ara butonuna basınız. Karşınıza gelecek işçi alımı için yayınlanan ilgili iş ilanına tıklayarak ilan detaylarını öğrenebilir ve e-devlet şifrenizi kullanarak başvuruda bulunabilirsiniz.

GÜNCEL İŞ İLANLARI

Hangi meslek gurubundan iş arıyorsanız, o meslek gurubunda belirtilen isimlerin üzerini tıklayınız>

Beden İşçisi (Genel) 11.277

Temizlik Görevlisi 2.252

Makineci (Dikiş) 1.982

Satış Danışmanı / Uzmanı 1812

Garson (Servis Elemanı) 1759

Güvenlik Görevlisi 1039

Kasiyer 948

Konfeksiyon İşçisi 896

Dokuma Konfeksiyon Makineci 704

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi 700

Reyon Görevlisi 699

DİĞER TÜM SEKTÖRLERİN İŞ İLANLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ BURAYI TIKLAYINIZ..

Bir Yorum