İş İlanları

Kastamonu Karaçomak Sulama Birliği İşçi Alımı Yapıyor

Karaçomak Sulama Birliği, geçici süreli görevlendirilmek üzere işçi alımı yapıyor. İlana başvurular, İşkur il/ilçe müdürlüklerinden veya İşkur resmi sitesinden online olarak yapılacak. İlan detayları şöyle:

Alınacak İşçi:

Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı): 4

Başvuru Şartları:

En Az Bir (1) yıl zirai sulamacı olarak tecrübesi bulunmak

Birlik Hizmet Araçlarını Kullanabilecek A2 ve B sınıfı sürücü belgelerine sahip olmak

İlköğretim mezunu olmak

Geçici süreli çalışmayı kabul etmek

İşçi Alım İlanıyla İlgili Genel Açıklamalar:

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

 Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde

İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. 

Başvuruların Yapılması:

* Karaçomak Sulama Birliği işçi alım ilanı başvuruları 14 Haziran- 23 Haziran 2017 tarihleri arasında İşkur üzerinden yapılacak.

Kura Yeri:Kastamonu 2. Noterliği

Kura Tarihi: 30 Haziran 2017

Saat: 13:30