İş İlanları

Kayseri 2'nci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı İşkur Aracılığıyla İşçi Alımı Yapıyor

Kayseri 2’nci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı, İşkur aracılığıyla yayımladığı ilan ile en az ilkokul mezunu işçi alımı yapacağını duyurdu. Kamupersoneli.net olarak işçi alım ilanının detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Kayseri 2’nci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı işçi alımları; Aşçı (2) ve Tesviyeci (1) pozistonlarında yapılacak. Alınacak personeller; daimi/deneme süreli görevlendirilecek.

İŞÇİ ALIM İLANINA BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

İşçi alım ilanına başvuru yapacak adayların; en az ilköğretim mezunu olmaları ve daimi/deneme süreli çalışmayı kabul etmeleri gerekiyor.

Aşçı pozisyonu için; nihai Listeye giren adaylar, aşçılık, yemek hizmetlerinde Kalfalık veya Ustalık belgesi, terhis belgesi aslı ve fotokopisi terörle mücadele malul sayılmayacak şekilde yaralandıklarına dair belgenin aslı ve fotokopisi, diploma aslı ve fotokopisi, nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi, adli sicil kaydı, belgelerin fotokopileri asıllarına bakılarak teslim alınacak.

Tesviyeci pozisyonu için; nihai Listeye giren adaylar; ustalık belgesi, terhis belgesi aslı ve fotokopisi terörle mücadele malul sayılmayacak şekilde yaralandıklarına dair belgenin aslı ve fotokopisi, diploma aslı ve fotokopisi, nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi, adli sicil kaydı, belgelerin fotokopileri asıllarına bakılarak teslim alınacak.

İŞÇİ ALIM İLANINA İLİŞKİN GENEL AÇIKLAMALAR

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesine ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumumuzun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, işveren tarafından yapılacak sınava davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Taleplere başvuru yapan ve işverene gönderilen listede yer alan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu, tecrübe, ehliyet vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar işverene gönderilen listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecek.

Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecek.

Başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Kayseri 2’nci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı işçi alım ilanı başvuruları; 19 Aralık – 28 Aralık 2017 tarihleri arasında İşkur üzerinden yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA