İş İlanları

Kayseri Bahçelik Sulama Birliği İlkokul Mezunu İşçi Alımı Yapıyor

Kayseri Bahçelik Sulama Birliği, İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; Beden İşçisi (2) pozisyonunda işçi alımı yapılacak. Detaylar şöyle:

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

En az ilköğretim mezunu olmak, sulama birlikleri yazılımları hakkında katılım belgesine sahip olmak, B+G sınıfı ehliyeti olmak, MEB onaylı Makina Teknolojisi sertifikası olmak, D1 sınıfı ehliyeti olmak.

İŞÇİ ALIM İLANINA BAŞVURACAKLAR DİKKAT !

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesine ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumumuzun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

 Öncelik hakkına sahip olanlardan, işveren tarafından yapılacak sınava davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Taleplere başvuru yapan ve işverene gönderilen listede yer alan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu, tecrübe, ehliyet vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar işverene gönderilen listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

Başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. 

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ VE ŞEKLİ

Kayseri Bahçelik Sulama Birliği işçi alım ilanı başvuruları, 16 Ekim- 25 Ekim 2017 tarihleri arasında İşkur aracılığıyla yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA