İş İlanları

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Sürekli İşçi Alımı Başvurular Sona Eriyor

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Sürekli İşçi Alımı başvurular sona eriyor. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün sürekli işçi alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sayfasından da yayımlanmıştı.

Söz konusu sürekli işçi alımı için Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden ilan vermişti. Başvuurlar Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasından ya da Türkiye Genelindeki İş Kurumu merkezlerinden şahsen yapılıyor.  Başvuruda bulunacak adayların Vardiya Zabiti Olarak En az 1 sene deniz hizmeti tecrübesine sahip olması  denizcilik alanında ön lisans düzeyinde eğitim veren yüksek öğretim kurumlarından birinden mezun olması gerekiyor.

Başvurular Ne Zaman Sona Eriyor

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 20 Sürekli işçi alımı için başvurular 23 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek. Ve daha sonra yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuruda bulunmak ve söz konusu personel alımı hakkında detaylı bilgilere sahip olabilmek için sayfanın altında bulunan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü sürekli işçi alımı ilan duyurusuna göz atabilirsiniz.