İş İlanları

Kızılay KPSS Şartı Olmadan Çocuk Etkinlik Görevlisi Alımı Yapacağını İlan Etti

Türk Kızılayı kadrosunda personel açığı bulunan birimlerde görevlendirmek üzere alım ilanları yayımlıyor. 

Kurumun kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alımlarına dair ilanlarda, yeni bir alım yapılacağı duyuruldu. KPSS şartının olmadan başvuru yapılabileceği personel alım ilanına ilişkin detayları şöyle;

ALIM YAPILACAK KADROYA DAİR DETAYLAR

Kızılay yayımladığı personel alım ilanında Çocuk Etkinlik Görevlisi kadrosunda personel alımı yapacağını duyurdu. 6 farklı şehirde görevlendirmek üzere yayımlanan personel alımları Şanlıurfa, İzmir, Gaziantep, Hatay, Mardin, Kayseri şehirlerinde gerçekleştirilecek. 

İlana ise ilgili lisans bölümlerinden mezun olan adaylar başvuruda bulunabilecek. İşte ilana dair detaylar,

BAŞVURU KOŞULLARI

Türk Kızılayı kendisine ait web sayfasından yayımladığı ilanında ilgili kadroya başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşullarını da belirtti. Buna göre kurum Çocuk Etkinlik Görevlisi kadrosuna başvuruda bulunacak adayların aşağıda yer alan şartları sağlamasını istiyor. 

En az lisans mezunu, Üniversitelerin Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Okul Öncesi Öğretmenliği bölümlerinden mezun, Tercihen iyi seviyede Arapça bilen, İletişim yeteneği yüksek, akıcı ve etkin konuşabilen, Çocuklarla iletişimi kuvvetli ve bu alanda en az 2 yıl deneyim sahibi, İletişim becerisi yüksek, Ekip çalışmasına yatkın, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek.

GÖREV TANIMI

Söz konusu kadro için başvuruda bulunacak adaylar; Sorumlu olunan faaliyetleri bütçe ve zaman planı dahilinde uygulanması konusunda desteklemek, Düzenli raporlama yapmak. görevlerinden sorumlu olacaklar. 

BAŞVURU SÜRECİ

İlana başvurular başlamış olup son başvuru tarihine dair bilgi verilmedi. İlana başvurular ise Kızılay’ın kendisine ait kurumsal internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak. İlana ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ilana ulaşabilirler. 

İlana ulaşmak için https://goo.gl/rPrz3v (Bağlantıyı kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın)

Kamupersoneli.net – ANKARA