İş İlanları

Konya Ilgın Ovası Pompaj Sulama Birliği İşçi Alımı Yapıyor

Konya Ilgın Ovası Pompaj Sulama Birliği, İşkur resmi sitesinde yayımladığı ilan ile Diğer Elektrik Teknisyenleri pozisyonunda 1 işçi alacağını duyurdu.

İlanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları, İşkur üzerinden alınacak. İşte detaylar:

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Lise ve dengi okulların ilgili bölümlerinden mezun olmak, B ve A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, geçici/tam süreli çalışmayı kabul etmek.

İŞÇİ ALIM İLANINA BAŞVURACAK ADAYLAR DİKKAT !

Kamu kurum ve kuruluşlarının İlçe, İl yada bölge düzeyinde yayımlanan Geçici İşçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Nihai listede yer alan adaylar eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

BAŞVURU SÜRECİ

Konya Ilgın Ovası Pompaj Sulama Birliği, işçi alım ilanı başvuruları 23 Ekim – 1 Kasım 2017 tarihleri arasında İşkur resmi sitesinden yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA