İş İlanları

Kütahya Gökler Belediye Başkanlığı En Az İlköğretim Mezunu İşçi Alımı Yapıyor

Kütahya Gökler Belediye Başkanlığı, İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımlayarak en az ilköğretim mezunu işçi alımları yapacağını duyurdu. İşte detaylar:

İşçi alım ilanına başvuracak adayların; en az ilköğretim mezunu olmak, daimi/deneme süreli çalışmayı kabul etmek şartlarını taşımaları isteniyor. Büro İşçisi için ilgili ön lisans programlarından mezun olmak ve KPSSP-93 puan türünden en az 60 almış olmak gerekiyor.

Başvurular esnasında gerçeğe aykırı bilgi ve beyanda bulunan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir.

Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

BAŞVURU SÜRECİ ve ŞEKLİ

Kütahya Gökler Belediye Başkanlığı, işçi alım ilanına başvurular, 5 Aralık – 14 Aralık 2017 tarihleri arasında, İşkur İl Şube Müdürlüklerinden ya da İşkur resmi sitesinden online olarak yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA