İş İlanları

Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu 1527 Çağrı Merkezi Personeli Alımı İçin İlan Yayımlandı

İşkur işçi ile işveren arasında köprü olmaya devam ediyor. İşkur üzerinden yayımlanan ve başvuru süreci devam eden ilanlar arasında 1527 Çağrı Merkezi Personeli alım ilanı yer alıyor. 

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları tarafından yayımlanan personel alım ilanına ilişkin detayları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROYA İLİŞKİN DETAYLAR

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi personel alım ilanlarına en az lise mezunu olmak farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuruda bulunabiliyor. 

Söz konusu pozisyona ilişkin ise Türkiye İş Kurumu üzerinden 1527 personel alım ilanı yayımlandı. Sizlere aktardığımız Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanı tek bir kurum tarafından yapılan alımlar olmamakla birlikte farklı kurum ve firmalar tarafından yayımlanan ilanların derlemesidir. 

Söz konusu ilana başvuruda bulunacak adayların dikkat etmesi gereken hususları sizlere aktarıyoruz. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

İşkur üzerinden yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar ilan metinlerinde yer alan koşulları sağlamaları gerekiyor. 

Bu koşullar arasında kurumlar tarafından personel alımlarında aranan genel başvuru şartları ve Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi kadrosuna özel belirlenen koşullar yer alıyor. 

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alım ilanlarında yer alan başvuru koşulları şöyle, 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Düzgün bir diksiyona sahip olmak ve etkili iletişim kurabilmek, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, ilanda yer alan eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanda en az lise mezunu olmak kaydıyla önlisans ve lisans mezunu adaylarında başvuru yapabileceği ilanlar yer alıyor), alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek şartları yer alıyor.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı için ilanlarına başvuru süreci devam ediyor. Açıklanan kadro için çok sayıda ilan yayımlanmasından dolayı ilana son başvuru tarihi farklılık gösteriyor. 

Yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar, İşkur’un internet sitesine üye olduktan sonra başvurularını elektronik olarak yapabilirler. 

İlanlara ulaşmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın. 

İlana ulaşmak için;  https://goo.gl/FhgfdM

Kamupersoneli.net – ANKARA