İş İlanları

Milli Savunma Bakanlığı 42 İşçi Alımı Yapıyor (KPSS Şartı 60 Puan)

Milli Savunma Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden bir ilan yayımlayarak MSB Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere işçi alımı yapacağını duyurmuştu. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı puan esasına göre yapılacağı açıklanan işçi alım ilanına lise ve önlisans mezunu adayların başvuru yapabileceği duyuruldu. İlanda alım yapılacağı açıklanan kadrolar, başvuru şartları ve başvuru sürecine dair detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

MSB NATO POL TESİSLERİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK

Devlet Personel Başkanlığı’nın web sayfası üzerinden yayımlanan işçi alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 3 farklı kadro için tercihte bulunabilecekler. Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı bünyesinde görevlendirilecek personeller Şoför, Teknisyen, Kalifiye İşçi pozisyonlarında istihdam edilecek. 

Yayımlanan ilana göre, alım yapılacak kadrolarda kurum bünyesine toplam 42 işçi alımı gerçekleştirilecek. 

42 İŞÇİ ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

MSB Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı tarafından yayımlanan işçi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, kurum tarafından açıklanan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Söz konusu ilan için açıklanan başvuru şartları arasında şu koşullar yer alıyor. Tehlikeli ve çok tehlikeli işler yönetmeliği kapsamına giren işlerde ve vardiyalı işlerde çalışmasında engeli bulunmamak. Kadrolarda yer alan unvanların gerektirdiği eğitim seviyesinden mezun olmak (Söz konusu ilana ilgili bölümlerden mezun lise ve önlisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilir)

Ayrıca bu şartların yanı sıra MSB Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı ilana başvuru yapacak adayların, belirtilen KPSS şartını sağlamalarını istiyor. İlan metninde yer alan KPSS şartında, ”2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir.” maddesi yer alıyor. 

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan MSB Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı işçi alım ilanına başvurular başlamış olup ilana son başvuru tarihi 02.02.2017 olarak belirlenmiştir. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını Türki İş Kurumu’nun internet adresi veya il müdürlükleri aracılığıyla yapacaklardır.

Bir Yorum