İş İlanları

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) en az ilkokul mezunu işçi alımı yapacak

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesinden 23 Ocak 2017 tarihinde yayımladığı ilanla en az ilkokul mezunu işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki, MSB işçi alımı ilanına kimler başvurabilecek? İşte detaylar…

Alım yapılacak personel: 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığın’da (ESKİŞEHİR) istihdam edilmek üzere terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralanan 10 daimi işçi alımı yapılacaktır.

Başvuruda aranılan şartlar:

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
– En az ilkokul mezunu ve dengi okullardan mezun olmak
– Terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralanmak

Genel açıklamalar: İlan ulusal düzeyde verilmiş olup, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uygulanacaktır.

Başvuru tarihi ve yeri: Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Başvuru yapanlar arasından aday listelerinin belirlenmesi işlemi için 10 Şubat 2017 tarihinde saat 15.30’da 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığında (ESKİŞEHİR) noter kurası yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir.

Kura sonuçları ve değerlendirilme: Noter kurası sonucu nihai listede yer alan adaylar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince sınava tabii tutulacaktır.