İş İlanları

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) En Az Lise Mezunu İşçi Alımı Yapıyor

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yayımladığı ilan ile farklı pozisyonlarda en az lise mezunu işçi alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak pozisyonlar ve diğer detaylar şöyle:

1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere belirtilen pozisyonlarda, Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde yaralananlar arasından işçi alımı yapılacak. Alınacak işçiler Eskişehir’de görevlendirilecek.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

MSB 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü işçi alımları; Endüstri Mühendisi, Uçak Bakım Teknisyeni, Uçak Elektroniği Teknisyeni, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Teknisyeni, Makine Bakım Onarım Teknisyeni /Makine Bakım Onarımcısı, Kimya Teknolojisi Teknisyeni, Lastik Teknisyeni, Metal Kaplamacı, Metal Sac İşleme İşçisi, Marangoz, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Teknisyeni ve Malzeme Taşıyıcısı pozisyonlarında 27 kişi olarak yapılacak.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Endüstri Mühendisi pozisyonu için 4 yıllık fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Diğer pozisyonlara başvuru yapacak adayların; Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Çok Programlı Meslek Lisesi, Teknik ve Anadolu liseleri ile muadili liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.

İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

Milli Savunma Bakanlığı işçi alım ilanı yönetmelik gereği ulusal düzeyde verilmiştr. Başvuru yapıp nihai listede yer alan adaylar; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince sınava tabi tutulacak.

Bir Yorum

  1. milli savunma bakanlığı 1sene 8ay olan eski hükümlü alıyormu bunu öğrenmek isiyorum…