İş İlanları

MSB İŞKUR Üzerinden 26 Ağustos'a Kadar Ana Bakım Merkezi Komutanlığına İşçi Alımı Yapıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesi kamu iş ilanları ekranı üzerinden yeni iş ilanı yayımlandı ve 2’nci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere işçi alımı yapılacağı açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yayımlanan 2’nci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı iş ilanı kapsamında 26 Ağustos 2019 tarihine kadar başvuruların alınacağı ifade edildi.

Başvuru yapacakların ilköğretim mezunu olması talep edildi. Başvuruda bulunacak adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olması talep edildi.

İnşaat ustası alımı yapılacak olan 2’nci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı iş ilanı numarası; “00005119450” olarak açıklandı.

İŞ İLANINA BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

RESMİ DUYURU

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan resmi duyuruda ise bu ifadelere yer verildi.

“Nihai listeye giren adaylar Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak derecede yaralandıklarına dair belgenin aslı ve fotokopisi diploma aslı ve fotokopisi, nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi diploma aslı ve fotokopisi,adli sicil kaydı( belgelerin fotokopileri asıllarına bakılarak teslim alınacak.)alımı yapılacak 1 aşçı personelş yemek hizmetlerinde görevlandirilecektir.Yönetmelik gereğince kura şartları oluşması halinde Kayseri 1.noterliğince 19.09.2019 saat 09,30 2’Ana Bakım Fabrika Müdürlüğünde kura çekilişi yapılacaktır.Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilirler.

* 2’Ana Bakım Fabrika Müdürlüğünce yapılacak sınavdan sonra başarılı olan adaylardan arşiv araştırması olumlu sonuçlananlardan SGK tarafından yetkilendirilmiş,olan sağlık kuruluşlarından işe alınacağı meslek kolunda sakınca bulunmadığına dair sağlık kurul raporu alan işe başlatılacaktır.

*Başvuracak olan kişilerin İnşaat teknolojisi,betonarme yapı sistemleri,beton çimento ve zemin teknolojisi,yapı yüzey kaplama,betoncu,duvarcı,ahşap kalıpçı,alçı levha uygulayıcısı,alçı sıva uygulayıcısı,betonarme demircisi,sıvacı alanlarından alanlarından her hangi birine ait USTALIK VEYA MESLEKİ  YETERLİLİK BELGESİ OLMAK .”

Bir Yorum

  1. Elektrikciyim 15 senelik belgelerim var milli eğitim balanligindan kaynak isleri yaparim

  2. 29 yaşındayım.2000 yılından bu yana isv işçi bulma kayitlarim var.lise mezunuyum.ekpps son aldığım puan 67,sağlık sorunlarım nedeniyle agirislerde çalışamıyorum.bilgisayarisletmen sertifikam var.surekli yıllardır 49 yıldır ilanları takip Edip basvurularimi yapaiyorum.ama malesef halende devlet tarafında ise yerleştirilmesini.bu saatten sonra kendkarnimizi doyurmak için adam bıçaklayıp cezaevindemi karnımızı doyuralim.devlet yöneticileri nerdesin ALLÂH aşkına.

  3. Pardon ŞENOL olarak mesajimiduzeltmek için bilginize,39 yasinadayim.demek istem.engelli ekpss son puan (67.)2000 yılından bu yana engelli statüsünden iş kurumundan kayitlarim var.devlet buyuklerim,bir elinizi bana uzatsaniz herşey yoluna girecek.