İş İlanları

MSB Nato Pol Tesisleri 60 KPSS Puanıyla İşçi Alımı Yapıyor

MSB Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı sürekli işçi alımı için bir ilan yayımladı.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilanda yer alan açık pozisyonlar, adaylarda aranan genel başvuru şartları ve ilanların başvuru sürecine dair detayları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Yayımlanan ilanda en az lise mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer almaktadır. Bu kadrolar arasında, Şoför, Teknisyen, Kalifiye İşçi pozisyonları bulunurken bu kadrolara toplam 42 işçi alımı yapılacağı duyuruldu.

BAŞVURU ŞARTLARI

MSB Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı yayımladığı personel alım ilanına başvuruların Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacağını duyurdu. İşkur’da yayımlanan ilan bilgilerine göre adayların aşağıda yer alan şartları taşımaları gerekiyor. 

Söz konusu ilana başvuru şartları arasında, 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Tehlikeli ve çok tehlikeli işler yönetmeliği kapsamına giren işlerde ve vardiyalı işlerde çalışmasında engeli bulunmamak. İlan metninde yer alan kadrolarda belirtilen unvanlara göre açıklanan eğitim seviyesinden mezun olmak. 

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilan metninde ayrıca adaylara bazı uyarılarda bulunuldu. Adaylar yönelik yapılan uyarılarda, ”Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir” ifadeleri kullanıldı. 

BAŞVURU SÜRECİ

MSB Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı’nın internet adresi üzerinden yayımlanan sürekli işçi alım ilanına başvurular 24 Ocak itibariyle başlamış olup ilanda yer alan kadrolara son başvuru tarihi 2 Şubat olarak belirtilmiştir. 

 Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını İşkur’un internet adresi veya il müdürlükleri aracılığıyla yapabileceklerdir. 

Bir Yorum

  1. Bu ilana nasıl başvurulacak bilen biri açıklayabilirmi

  2. bu lise ve dengi okul derken sadece endustru meslek lisesi yoksa herhangi bir lisemi bolumlere bakarsak eml bolumleri yoksa benmi oyle anladim normal lise mezunu olanda basvura bilirmi

  3. e sinifi ehli̇yeti̇n varsa normal li̇seli̇ soforluğe başvurabi̇li̇r