İş İlanları

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 15 Geçici İşçi Alacak

 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla 15 geçici işçi alacağını duyurdu.

Alınacak personel: 15 geçici işçi

Başvuru tarihleri: 06/10/2016 ile 07/10/2016 tarihleri arasındadır.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere 30 günden az süreli ve yılda toplam 90 günü geçmemek üzere onbeş (15) geçici işçi alımı yapılacaktır. Müracat şartlarına durumu uyan adayların, 06/10/2016 ile 07/10/2016 tarihleri arasında bu ilan metninin ekinde yer alan “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 3 Aylık (90 günden az) Geçici İşçi Alımı Başvuru Formu”nu doldurarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına (Fener Mahallesi Zihni Derin Yerleşkesi Merkez/Rize) elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Mülakat nerede yapılacak: İlan şartlarına göre ön aşamayı geçen adaylar için Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fener Mahallesi Zihni Derin Yerleşkesi ihale salonunda mülakat yapılacak.

GENEL ŞARTLAR:

1. Başvuru yapanların T.C. vatandaşı ve en az ilköğretim okulu mezunu (ilkokul mezunu dahil) olmaları gerekir.

2. Alınacak geçici işçiler Üniversitemize bağlı birimlerde temizlik ve çevre düzenlemesi ile ilgili işlerde istihdam edilecektir.

3. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılır, işe alınma işlemleri iptal edilir.

4. Daha önce 2016 yılı içerisinde geçici işçi olarak çalışma hakkı kazananların başvuruları kabul edilmeyecektir.

5. İlan şartlarına uyan ve müracaatları kabul edilen adayların tamamı üzerinden noter huzurunda 11 Ekim 2016 Salı günü saat 10:00’da Üniversitemiz Fener Mahallesi Zihni Derin Yerleşkesi ihale salonunda mülakat yapılacaktır. Bu mülakat sonucunda alınacak geçici işçi sayısının 3 katı (45) aday tespit edilecektir. Başvuru sayısı 3 katını bulmazsa noter çekilişi yapılmayacaktır. Müraat eden herkes mülakata davet edilecektir.