İş İlanları

Şoför ve Büro Memuru Alımı İçin İşkur Üzerinden Bin 879 İlan Yayımladı

Devlete bağlı olan kurumların yanı sıra özel sektör firmalarınca yayımlanan personel alım ilanlarına başvururlar devam ediyor. Adayların en az lise mezunu olarak başvuruda bulunabilecekleri  Bin 879 şoför ve Büro memuru alımı için ilan yayımlandı. Bununla beraber ilanlara başvuruların nereye yapılacağı ve başvurularda aranan şartlarla alakalı olarak detayları sizler için derledik. İşte detaylar…

Söz konusu bu haberimizde İŞKUR üzerinden yaymlanan Büro Memuru ve Şoför alımı ilanlarının detaylarını açıklıyoruz. Yayımlanan ilanların kadrom detayları ve başvuru süreci ile alakalı olarak merak edilenleri paylaşıyoruz.

BÜRO MEMURU VE ŞOFÖR ALIMI YAPILIYOR

Türkiye’de faaliyetlerine devam eden özel sektör firmalarıv ve kamu kurumlaının yayımladıkları ilanlarla beaber personel alımı yapacaklarını duyurdular. Söz konusu personel alım ilanlarına göre farklı şehirlerde olmak kaydıyla beraber Bin 879 büro memuru ve şoför alımı gerçekleştirilecek. 

Söz konusu alımlar her bir kurumun kendi belirdiği şartlar üzerinden gerçekleştirilecek ve yapılan alımlar farklı firmalar tarafından yayımladığı için başvurular adayların istedikleri ilanlara göre değişecek. Biz haberimizde Bin 879 yayımlanan ilanın detaylarını derledik. Başvuru yapacak adaylar başvurularının şartlarına ve istenilen belgeler hakkında detaylara sahip olabilirler.

PERSONEL ALIMIYLA ALAKALI OLARAK DETAYLAR

Türkiye İş Kurumu aracılığıya yayımlanan ilanlarda Büro Memuru ve Şoför alımı Bin 879 adet ilan yayımlandı. 

1081 ŞOFÖR ALIMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İşkur üzernden yayımlanan ilanlarda 1081 şoförün alım  yapılacağı ifade edildi. Türkiye Genelinde çok sayıda olmak kaydıyla beraber alım yapılacak şoför kadrosu; Kamyonet şoförü, kurtarıcı araç şoförü, kamyonet şoförü, makam şoförü, traktör şoförü, yolcu taşıma şoförü, minibüs şoförü, servis şoförü, tır şoförü, yük taşıma şoförü ve taksi şoförü olmakla beraber söz konusu bu kadrolara çok sayıda personel alımı gerçekleştirileceği ifade edildi.

798 BÜRO MEMURU ALIMI YAPILACAK

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar neticesinde Büro Memur alım ilanlarının; Büro Memuru Genel, Büro Memuru İdari işler ve Büro Memuru Dış Ticaret kadrolarına alım yapılacağı şeklinde yayımlandığı ifade edildi. Söz konusu bu kadrolara alım yapılacak personel olarak 798 ilan yayımlandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayımlanan söz konusu personel ve işçi alım ilanlarına başvuru yapaca adaylar İŞKUR’ın internet sitesine üye olacaklardır. İŞKUR’un web adresine üye olan kişiler kendilerine uygun gördükleri ve çalışma şartlarını inceledikleri ilanlara göz atarak istedikleri ilana başvurularını gerçekleştirebilirler.

Bir Yorum

  1. E sınıfı ehliyetim serecelerim var iş rıyom bütün agır aracları kullanırım

  2. e sınıfı ehliyetim var şoforluk işi ariyorum

  3. E ehliyetim src 2 4 piskoteknik dijital ehliyetim var is ariyorum