İş İlanları

Tarsus Belediyesi En Az İlkokul Mezunu 100 İşçi Alıyor ! Başvurular Başladı

Tarsus Belediye Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az ilkokul mezunu 100 geçici işçi alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular bugün başladı. İlanın detayları ise şöyle:

İLANIN DETAYLARI

“Beden İşçisi, Kamyon Şoförü, Elektrik(Genel), Elektrik Ark Kaynakçısı, Marangoz” kadroları için toplamda 100 işçi alımı yapılacağı ifade edilen Tarsus Belediye Başkanlığı personel alım ilanında adaylardan talep edilen genel başvuru şartları kadrolara göre farklılık gösterebiliyor.

Tarsus Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda 5 farklı pozisyon için alımları yapılacak olan adayların başvuru şartlarına haiz olmaları adına başvuru yapacakları ilanın detaylarını incelemeleri gerektiği ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan Tarsus Belediye Başkanlığı 100 işçi alım ilanına başvurular 7 Ağustos 2018 tarihi itibari ile başladı. Bunun yanı sıra adaylar ilana başvurularını 16 Ağustos 2018 tarihine kadar yapacaklardır. İlanın detaylarına ve başvuruların ayrıntılarına başvuru kılavuzu üzerinden ulaşabilirler.