İş İlanları

TCDD Genel Müdürlüğü 60 KPSS Puanıyla Kamu Personeli Alım İlanına Kimler Başvurabilir?

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı için bir ilan yayımlamıştı. Söz konusu ilanla alakalı olarak detayları sizler için derledik. Peki TCDD kamu personeli alım ilanına kimler başvurabilir? İşte detaylar…

TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan söz konusu personel alımıyla alakalı olarak merak edilen detaylar sizlerle.

TCDD PERSONEL ALIM İLANI

TCDD, İŞKUR aracılığıyla yayımladığı personel alım ilanında iki farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alımı yapacağı kadroları ise Uzakyol Başmühendisi/Başmakinisti kadrosuna bir kişi alımı yapılacağı ve Kaptan (Uzakyol) kadrosuna ise iki personelin alımının yapılacağı duyuruldu.

TCDD PERSONEL ALIM İLANINDA ARANAN GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yayımlanan söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların ilan metninde belirtilen başvuru koşullarını taşımları gerektiği ifade ediliyor.

Yayımlanan ilan içeriğinde ise belirtilen şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış, sağlık sorunu olmayan, güvenlik soruşturmasında olumlu sonuçlanmak şartları adaylarda aranan genel başvuru şartları olarak açıklanmış durumda.

Diğer yandan söz konusu bu ilana başvuruda bulunacak adaylardan; İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla lisans düzeyinde öğrenim seviyesine sahip olmaları gerektiği ve 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) sonuçları geçerli olup,2016 KPSS P3’ten en az 60 puan almış olmaları istenildi.

Ayrıca belirttiğimiz bu şartların yanı sıra Liman Cüzdanı, Gemi Adamı Yeterlilik Belgesi, STCW Belgelerine sahip olmaları gerektiği açıklandı.

TCDD PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün İŞKUR aracılığıyla yayımladığı ilanlara başvurular başlamış olup 8 MArt 2018 tarihinde sona erecektir.

Adayların başvurularını herhangi bir İŞKUR Hizmet Merkezine şahsen yapabilecekleri açıklanırken diğer yandan (www.iskur.gov.tr.) internet adresinden de başvuruların yapılabileceği ifade edildi. 

Uzakyol Başmühendisi/Başmakinisti kadrosuna başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/McjRSP

Kaptan (Uzakyol) kadrosuna başvuruda bulunmak için ;https://goo.gl/ydcFau

NOT: (Üst kısımda verdiğimiz web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak söz konusu ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA