İş İlanları

TCDD Genel Müdürlüğü 60 KPSS Puanıyla Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı için bir ilan yayımladı. 

Türkiye iş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanla adaylara duyurulan personel alım ilanına başvuruların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan esasına göre yapılacağı açıklandı. 

TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadrolar, ilana başvuruda bulunacak adaylarda aranan genel başvuru şartları ve ilana dair diğer detayları siz okuyucularımızla haberimizde paylaşıyoruz. 

TCDD PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLADI

TCDD, İŞKUR üzerinden yayımladığı personel alım ilanında iki farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinden yayımladığı personel alım ilanında Uzakyol Başmühendisi/Başmakinisti kadrosuna bir kişi alacağını ve Kaptan (Uzakyol) kadrosundan da iki kişi alacağını duyurdu. 

İlana başvuru yapacak adaylardan aranan başvuru şartlarına ilişkin detayları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

TCDD PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların ilan metninde açıklanan başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor. 

Bu koşullar; devlet kurumlarına personel alımlarında aranan genel başvuru koşulları ve TCDD personel alımlarında unvana göre belirlenen şartlardan oluşuyor. 

TCDD personel alımlarında aranan başvuru koşulları; Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini uzun süre yapmak engel teşkil edecek sağlık sorununu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak ve güvenlik soruşturması ile arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

Bu şartların dışında adaylarından İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla lisans düzeyinde öğrenim seviyesine sahip olmaları gerektiği ve 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) sonuçları geçerli olup,2016 KPSS P3’ten en az 60 puan almış olmaları aktarıldı. 

Bu şartların dışında adayların Liman Cüzdanı, Gemi Adamı Yeterlilik Belgesi, STCW Belgelerine sahip olmaları gerektiği ifade edildi. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan kamu personeli alım ilanına başvurular başlamış olup ilana son başvuru tarihi 8 Mart olarak ilan edildi. 

Talep şartlarına durumu uyan adaylar başvurularını herhangi bir İŞKUR İl/Hizmet Merkezine şahsen başvurabilecekleri gibi internet (www.iskur.gov.tr.) üzerinden de başvuru yapabileceklerdir.

Uzakyol Başmühendisi/Başmakinisti kadrosuna başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/McjRSP

Kaptan (Uzakyol) kadrosuna başvuruda bulunmak için ;https://goo.gl/ydcFau

Vermiş olduğumuz linkleri kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA