İş İlanları

TCDD Genel Müdürlüğü En Az Lise Mezunu 295 Memur Alımı Yapıyor

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, yayımladığı ilan ile farklı pozisyonlarda en az lise mezunu 295 memur alımı yapacağını duyurdu. Personel alımları; 50 Mühendis İşçisi, 117 Tren Teşkil İşçisi, 128 Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörlüğü pozisyonlarında yapılacak.

Alınacak personeller; Afyon, Ankara, Kırıkkale, Yozgat, Muş, Adana, Balıkesir, Bilecik, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, Karabük, Kütahya, Malatya, Osmaniye, Sivas, Zonguldak’ın da aralarında bulunduğu farklı illerde yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların en az meslek lisesi mezunu olmaları gerekiyor. 

Türkiye Çalışma ve İş Kurumunda talebimiz Açık İş İlanlarında 12 Aralık – 21 Aralık 2017 tarihleri arasında yayımlanacak. Talep ilan edildikten sonra ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, başvurularını Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine yapacak. Başvuru yapmak isteyen adayların dikkat etmesi gereken hususlar TCDD web sitesinde (http://www.tcdd.gov.tr) yayımlanacak.

Bir Yorum

  1. Rayli sistemler makine diyo bazi alanlar icin.Yani rayli sistemler makine 2 ayri bölüm mü ? Yoksa tek mi.Ben makine teknikeriyim yani basvuru yapabiliyor muyum ?