İş İlanları

Tecrübesiz ve En Az Lise Mezunu 3500 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılıyor (İstanbul Yeni Havalimanına)

29 Ekim 2018 tarihinde açılacağı ifade edilen ve gün, gün çalışmaları son hız devam eden  İstanbul’da yapılan Yeni havalimanının yapımı devam ederken açılışına çok az bir zaman kala kadrosunun eksikliği giderilmek isteniyor.

Buna yönelik olarak 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı için talep edilen genel başvuru şartları ve detaylarını açıklıyoruz.

3 BİN 500 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI YAPILIYOR

Yayımlanan ilanla beraber İstanbul yeni havalimanında görevlendirmek üzere 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi.

Söz konhusu yayımlanan ilan kariyer siteleri üzerinden yayımlandı ve başvuruda bulunacak adayların en az lise mezunu olması gerektiği ifade edildi.

HANGİ ŞARTLAR TALEP EDİLİYOR?

Yayımlanan ilan içerisinde belirtilen başvuru koşulları ise;

“5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip olması, Tercihen 35 yaşını geçmemi olması, boy kilo orantısı bulunması, erkek adayların için askerlik hizmetini tamamlamış olmasını, diksiyonu düzgün, sözlü iletişim kabiliyeti yüksek ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak” olarak belirtildi.

BAŞVURU KOŞULLARI

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilan ile adaylara duyurulan Güvenlik Görevlisi alım ilanına başvuru süreci devam etmekte olup ilana son başvuru tarihi 29 Mayıs 2018 olarak belirtilmişti.

Ancak yapılan son uyarıya göre başvuruların 27 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılabileceğine yer verildi.

İlan detayları için: (https://goo.gl/HTmnWu) ilgili web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum