İş İlanları

TEDAŞ KPSS En Az 60 Puan İle Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) İŞKUR aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) KPSS en az 60 puan ile personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilana ilişkin başvuru şartları ve başvuruların nasıl yapılacağı hakkında tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALINACAK PERSONEL

Söz konusu ilanda; Elektrik Mühendisi, Harita Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Malzeme Mühendisi, İstatistikçi, Elektrik Öğretmeni, Diğer Mühendisler, Endüstri Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

TEDAŞ personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylardan; Üniversitelerin alanıyla ilgili lisans bölümlerinden mezun olmak, KPSSP-3 puan türünden en az 60 almış olmak, Daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek, Mesleğinde tecrübeli olmak, Diğer Mühendisler ve Bilgisayar Mühendisi için YDS’den en az 70 almış olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Başvurular 3 Mayıs 2017 tarihinde başladı ve 12 Mayıs 2017 tarihinde sona erecektir. Genel açıklamalar ve başvuru için aşağıdaki başvuru kılavuzuna tıklayınız. 

Bir Yorum

  1. Oglum diyarbakir tedasta gecen yil.işe basladi.daha yeni toki evine tasinmistinondan onceki sahipleri kacak elektirik kullandmislar.oglumun haberi olmadigindan eski saati degismeden oturmaya devam etmiş.ancak daha bur aylik calusmisken evin saat kontrolünü yaoan tedaş hasarlı saatten oglumu sorumlu bulup işten çıkardılar.sebep ise görevi kötüye kullanmak.sicilini bizdular.Allah cezalarini versin.oglumun hayati karardi daha yeni tadindigi evin saatini ondan öncekilr kurcaladı.oglum bedel odefi

  2. Benim elektrik 728 saatlik sertifikam var plc işinde çalışıyorum bu iş geçicidir iş olursa calişirim