İş İlanları

TOGG araba fabrikası işçi alım başvurusu! TOGG yerli otomobil fabrikası işçi alım başvuru formu 2020!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile, araç üretimi yapacak olan TOGG fabrikasının ilk temelleri atılmaya başlandı. Yaklaşık 2 yıl boyunca devam edecek olan fabrikanın yapım aşaması kapsamında ilk aşamada 2000 işçi alınacakken, daha sonraki aşamada 4 binden fazla kişinin alınacağı belirtildi. Bu açıklamanın ardından TOGG fabrikası personel alım ilanın yayımladı. Peki, başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

RESMİ SAYFASINDAN DUYURDU

Konuyla ilgili iş ilanı TOGG’un resmi internet sayfası üzerinden yayımlandı. Yayımlanan ilanda ise şu ifadeler kaydedildi:

” TOGG’da biz, otomobili yeni nesil akıllı bir cihaza dönüştüren, elektrikli otomobillerin öncüsü, yeni teknolojileri mobilite kavramıyla buluşturan, 2022 yılında ilk otomobilini çıkardığında Avrupa’nın geleneksel olmayan elektrikli otomobil üreten tek şirketi olmak üzere yola çıktık.

Bu iddialı ve zorlayıcı hedef, farklı bir çalışma kültürünü de beraberinde getiriyor. TOGG’da bizler sorumluluk alırız, beraber üretiriz, çözüm buluruz, kararları hızlı ve etkin bir şekilde beraber alırız. Çalışma alanlarımızı sınırlamak yerine, becerilerimizi geliştirebilmek için imkan yaratırız.

Unvanlara ve konfor alanlarına önem vermeyiz, farklılıkların yarattığı zenginlikten besleniriz. Küresel vizyonumuzla, farklı kültür ve deneyimlerdeki pek çok paydaşımızla iş birliği içerisinde çalışma fırsatı sunarız.

TOGG araba fabrikası işçi alım başvurusu! TOGG yerli otomobil fabrikası işçi alım başvuru formu 2020!

TOGG’da kişilerin geçmiş başarı ve teknik yetkinlikleri kadar geleceği yönlendirme potansiyellerine de önem veririz. Ekibimiz sürekli öğrenme hevesine sahip, duygusal yönden istikrarlı, entelektüel kapasitesi yüksek, kişiler arası etkileşimde başarılı, cesur ve girişimci bireylerden oluşur.

Hayattaki amaçlarımızla TOGG’da yaptığımız iş arasında çok güçlü bir anlam bağı vardır ve bu nedenle işimize tutkuyla sarılırız. Kararların şekillenmesinde, hiyerarşiden çok argümanların güçlülüğü ve ikna ediciliği bizim için önem taşır. Herkesin sorumluluk almasını ve yeni fikirler geliştirmesini bekleriz; başarımızı da bu şekilde değerlendiririz.

Bu özelliklere sahipseniz ve birlikte yorulmadan aynı hedefe koşmak istiyorsanız, sizleri aramıza bekliyoruz!”

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

TOGG, resmi web sayfası üzerinden yayımlamış olduğu personel alım ilanında başvuru şartları şu şekilde ifade edildi:

  • Saygın bir üniversiteden Endüstriyel, Mekanik veya ilgili Mühendislik derecesi ve / veya Yüksek Lisans derecesi
  • İşletme, İnsan Kaynakları veya ilgili alanda lisans derecesi veya eşdeğer deneyim
  • Otomotiv sektöründe Ar-Ge, Üretim, Tedarik Zinciri veya Satın Alma rolleri için deneyim
  • Güçlü analitik ve problem çözme becerileri
  • Güçlü öz motivasyon, yeni fikirleri tanıtma, bunları ekiple paylaşma ve birlikte daha da geliştirme yeteneği
  • Disiplinler arası takımlarda bölümler arası süreçleri anlama ve geliştirme becerisi
  • İngilizce mükemmel yazılı ve sözlü iletişim becerileri
  • Yurtdışında ve küresel bir ekiple çalışabilme

TOGG araba fabrikası işçi alım başvurusu! TOGG yerli otomobil fabrikası işçi alım başvuru formu 2020!

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TOGG bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımlarına başladı. Başvurular resmi internet sayfası üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Alımlar şu an genel başvuru şeklinde alınıyor. Başvuru yapmak isteyenler aşağıda belirtilen linke tıklayarak, başvuru formunu doldurarak, başvuru işlemini tamamlayabilir. Başvurunun sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için başvuracak adayların kendilerinden istenilen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurması gerekmektedir.

TOGG yerli otomobil fabrikası işçi alım başvuru formu için TIKLAYIN