İş İlanları

Tokat Şenyurt Belediye Başkanlığı En Az İlkokul Mezunu Kadrolu İşçi Alım İlanı Yayımladı

Tokat Şenyurt Belediye Başkanlığı Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden ilanlarını yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre Tokat Şenyurt Belediye Başkanlığı 5 sürekli işçi alımı yapacaktır. 

Buna göre Tokat Şenyurt belediye başkanlığı Yangın İlk Müdahale İşçisi, Beko – Loder (Kazıyıcı yükleyici) Operatörü, Çöp Kamyon Sürücüsü meslekli, Kalorifer Ateşçisi (Katı, Sıvı yakıt) ve Parkomat görevlisi meslekli kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Tokat Şenyurt Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanların detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Söz konusu kadro için personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların meslek dalında çalışmış deneyimli ve belgesi olması gerekiyor. Adayların askerliklerini yapmış olmaları ve E sınıfı ehliyetli SRC belgeli olmalı gerekmektedir. Adayların en fazla Ön Lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

İlana başvuru yapacak olan adayların Beko Loder Operatörü  meslek dalında çalışmış deneyimli, sürücü belgesinde G sınıfı bulunması, E sınıfı ehliyetli olması, askerliğini fiilen yapmış olması, ilköğretim mezunu olması gerekmektedir.

Kalorifer ateşçisi alımı için adayların meslek dalında çalışmış olması ve belgesi olması, askerliğini yapmış D sınıfı ehliyet sahibi olması ve ilköğretim mezunu olması gerekmektedir.

Parkomat görevlisi alımı için adayların meslek dalında çalışmış olmaları ve belgeli olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların bilgisayar sertifikalı B sınıfı ehliyetli ilköğretim mezunu olması gerekmektedir.

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan adaylar Tokat Çalışma ve İş Kurumu ilanlarını takip edeceklerdir. Tokat Çalışma İş Kurumu tarafından bildirilecek adaylar istenilen belgeleri göndermeleri ya da belgelerle beraber başvuruların da şartları uyanlar noter huzurunda kura çekimine tabi tutulacaktır.. Kura çekiminin sonucunda ismi çekilen adaylar sınava tabi olacaklardır. Bunun ardından personel alımları gerçekleşecektir.