İş İlanları

Tokat Sulusaray Belediye Başkanlığı İşkur Aracılığıyla İşçi Alımı Yapıyor

Tokat Sulusaray Belediye Başkanlığı, İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; Vidanjör Operatörü (4), Binicili Zemin Temizleme Makine Sürücüsü (4), Forklift Operatörü (4) pozisyonlarında işçi alımları yapılacak.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

En az ilköğretim mezunu olmak, daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek, bu meslekte daha önce çalıştığını SGK hizmet dökümü ile belgelemek.

İŞÇİ ALIM İLANINA BAŞVURACAK ADAYLAR DİKKAT !

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan/noter kura çekilişinden önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmelidir. Kendilerine yapılan bildirme rağmen bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar noterlikçe çekilişi yapılacak listeden çıkarılabilirler.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar da ayrı bir liste ile noter kura çekilişine tabi tutulmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. 

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

BAŞVURU SÜRECİ

Tokat Sulusaray Belediye Başkanlığı, işçi alım ilanına başvurular, 31 Ekim- 9 Kasım 2017 tarihleri arasında İşkur üzerinden yapılacak.

KURA SÜRECİ

Noter Kura Çekimi 13 Kasım .2017 Pazartesi günü Saat 10:00 da Sulusaray Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğünde Noter Huzurunda yapılacak.

Kura Çekiminde Mülakata Hak kazanan adaylara,  Sözlü sınav /Mülakat 24 Kasım.2017 tarihde Saat 10:00 da Sulusaray Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğünde yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA