İş İlanları

Tokat Sulusaray Belediyesi En Az İlkokul Mezunu İşçi Alım İlanı

Tokat Sulusaray Belediyesi, İşkur aracılığıyla bir ilan yayımlayarak en az ilkokul mezunu işçi alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar:

Sulusaray Belediyesi işçi alımları, Beden İşçisi (11) pozisyonunda yapılacak. İlana başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olmaları ve daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmeleri gerekiyor. Ayrıca; MEB onaylı Çevre Koruma Belgesi (Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Her Türlü Çöp ve Atık Maddelerle İlgili İşler) , Çöp Toplama Personel Eğitimi Belgesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım belgesine sahip olmak, Mesleki ile ilgili çalıştığını SSK Hizmet dökümü ile belgelemek şartı da aranıyor.Taleplere başvurularda kişilerin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindeki kayıtlı olan adresleri dikkate alınmaktadır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun gereksiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar 22 Aralık 2017 tarihinden önce istenilen başvuru belgelerini Sulusaray Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir. 

22 Aralık 2017 tarihinde saat 10.00’da Sulusaray Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğünde noter huzurunda kura çekimi ile belirlenecek.

 Kura çekiminde mülakata hak kazananlara sözlü sınav/mülakat ilan tebligat gönderilecek olup, sözlü sınav/mülakat 2 Ocak 2018 tarihinde saat 10:00 da Sulusaray Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğünde yapılacak.

 Öncelikli olarak başvuruda bulunan sürekli ya da geçici işgüü taleplerine işverence davet edildiği halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen , sınava katılmayan , işi reddeden veya Kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin nicelik hakkı ortadan kalkar, nicelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

BAŞVURU SÜRECİ

Tokat Sulusaray Belediyesi işçi alım ilanına başvurular, 8 Aralık – 18 Aralık 2017 tarihleri arasında İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA